Hirmagazin.eu
Főoldal » Soha nem látott háború, kiakadt Majkára a MAHASZ elnöke: ez most már tényleg túllépett egy határt
Bulvár

Soha nem látott háború, kiakadt Majkára a MAHASZ elnöke: ez most már tényleg túllépett egy határt

Budapest — A hazai zenészvilágban eddig nem látott botránnyá fajult Majka (39) és a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) közötti nézeteltérés.

Mint arról a Blikk is beszámolt, a rapper és zenésztársai üres kézzel távoztak a MAHASZ szervezte múlt heti Fonogram-gáláról, pedig korábban jó esélyekkel várták a díjátadót.

A Las Vegasban tartózkodó Majka ezután a közösségi oldalán fakadt ki, amelyre Szűts László, a MAHASZ elnöke a Blikken keresztül reagált: nem értette a rapper kirohanását, amit nem is tartott túl elegánsnak. Ez azonban csak olaj volt a tűzre, Majka ugyanis ismét billentyűzetet ragadott.

„Nyafogásnak tűnik, hogy elmondom az igazat? Innen meg getziségnek, hogy ti nem vagytok sem objektívek, sem szakmaiak” – kezdte Szűtsnek címzett bejegyzését Majka.  

„Nem bántana a dolog, ha nem a legrangosabb zenei díjnak lenne pozicionálva ez a díj. Féltékenység, rossz szájíz, irigység, harag, szomszéd fűje, de leginkább a megtehetem, megteszem, és leszarom, mit gondolnak díj estéje lett. Gratulálok. Legközelebb legalább tedd meg azt a szívességet, hogy nem rabolod az időmet felesleges kamu jópofizással, mert lehet, hogy nálatok ez egy bevált és működő módszer, én viszont maradok egy ilyen egyszerű fasz, aki ugyan lehet rossz politikus, de legalább őszinte, és nem is akarok veled/veletek látszat jóban lenni” – írta dühösen a rapper.

A fiatal Krúbi nyilatkozni nem akart, de üzent

A Blikk elérte Majkát, aki kijelentette: többet nem kíván hozzátenni, de minden szavát fenntartja. Válaszából érezhető volt, hogy még órákkal a poszt megírása után sem csillapodott a dühe. Lapunk ismét megkereste Szűts Lászlót, aki szerint az ügy mostanra túllépett egy határt.

– Értem, hogy valaki nem örül annak, hogy nem nyert, bár véleményem szerint nem örülni nem túl elegáns, hiszen a Fonogram egy szakmai díj, és valószínűleg ő is kapott szavazatokat. Ennél többet nem akarok foglalkozni ezzel a témával – mondta az elnök.

Megkerestük a Fonogram-díj nyertesét, Krúbit, azaz Horváth Krisztiánt (24), de a menedzserén keresztül azt üzente, nem kíván hozzátenni semmit. Közösségi oldalán viszont kirakott egy rendkívül gúnyos posztot, amelyen Majkát és magát szerelmespárként ábrázolta. 

A Fonogram-díjat odaítélő zsűriből Bali Dániel basszusgitáros a Blikknek elmondta, Majkáéknak nem rap, hanem pop kategóriában kellett volna jelölni a dalukat, mert előbbiben Krúbi dala jobb volt.

„Csak azt sajnálom, hogy most ránk vetíti ki ezt az önigazolási igényét, mintha minden ellen esküdne fel, miközben tényleg csak arról van szó, hogy a többségünk úgy ítélte meg, hogy szüksége volt az itthoni rap-hiphop életnek egy olyan lemezre, mint a Nehézlábérzés, és ezt a véleményemet tartom is. Felőlem leülhetnénk egy asztalhoz, (…) de eleve mindenkire rásütött egy bélyeget, csak azért, hogy az emberek megnyugtassák a lelkiismeretét” – írta a zsűritag.

A nyertes Krúbi ezt a fotómontázst tette ki a botrány kirobbanása után

Fiatal énekes vitte haza a díjat

Majkáék elől a díjat az eddig viszonylag kevéssé ismert, rendkívül szabadszájú rapper, Krúbi vitte el. A pomázi zenész karrierje 2017-ben kezdődött, első dalát, a Nehézlábérzést már 3 millióan néztek meg a YouTube-on. Majkáék Füttyös című slágere ezzel szemben már 34 milliónál tart megtekintésben, de gratulálnak az ifjú tehetségnek. Szövegei nyersek és szókimondók: énekelt már egymással szexelő politikusokról is.

blikk

Hasonló hírek

Visszavonulásáról vallott Cameron Diaz

Edit

Azt beszélik, botrány robbant ki Lagzi Lajcsi családjában!

Mazsi

Ördög Nóra könyvének borítója igencsak pikánsra sikerült

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------