Hirmagazin.eu
Főoldal » Soha nem hallott történetekről számolt be Zalatnay Cini: így ismerkedett meg Komár Lacival, aki az első férfi volt az életében
Bulvár

Soha nem hallott történetekről számolt be Zalatnay Cini: így ismerkedett meg Komár Lacival, aki az első férfi volt az életében

Zalatnay Cini egy, a nyilvánosság számára eddig ismeretlen történetet osztott meg Komár Lacival való kapcsolatáról, ugyanis ő volt az első férfi az életében. Most őszintén mesélt kamaszszerelmük történetéről.

Az énekesnő még gimnazista korában találkozott Komár Lacival, amikor az iskolájukban játszottak. Cini megkérte a zenekart, hogy énekeljenek együtt egy közös számot, ezután Laci felkérte a lányt, hogy énekeljen máskor is velük. A próba során Komár bevallotta, hogy nem énekesnőt keres maga mellé, hanem barátnőt, így kezdődött szerelmük története.

Laci volt az első fiú az életében, s hamar el is jegyezték egymást, de a kamaszszerelem nem tartott sokáig, 1,5-2 év után szakítottak. Az énekesnő állítása szerint a kapcsolatnak azért lett vége, mert Laci nem bírta elviselni, hogy Cini is énekesnő legyen.

„Kérdezte, hogy lesz családunk, ha énekelünk mindketten? Döntenem kell, énekesnő leszek vagy feleség. Azt válaszoltam, hogy énekesnő, mire kaptam egy bazi nagy pofont” – mesélte Cini.

A pofon következtében tört le Cini foga, ami később a szexepiljévé vált. Cini elmesélte utolsó találkozásuk izgalmas történetét is. A fiatal kamaszok egyedül voltak a lakásban, de a szülők váratlanul hamarabb hazaértek, ezért Laci kiugrott az ablakon keresztül. Szerencsétlenségére pont a járőrök kocsija előtt landolt, akik ezért majdnem bevitték őt.

Szakításuk után továbbra is alakultak ki konfliktusok: az énekesnőnek Frenreisz Károly lett az új barátja, amit Laci egyszerűen nem tudott elviselni, ezért megkergette az Erkel Színházban, ám dulakodás közben Laci véletlenül Cinit fejelte le.

A sérülések és a feszültséggel teli helyzet ellenére később sikerült rendezniük a kapcsolatukat, s sokszor énekeltek együtt. A halála előtt a kórházban is szerette volna meglátogatni Lacit, de az nem akarta, hogy az énekesnő úgy lássa őt. A régi képek és szerelmes üzenetek Laci halála után a felesége révén kerültek Cinihez.

„Majd biztosan eljön az idő, amikor rock and rollt énekelünk együtt egy égi bandában” – nyilatkozta az énekesnő a Borsnak.

blikk

Hasonló hírek

Majka nyomott egy cuppanós szájrapuszit Csonka picinek

info

Folyamatos szorongásban él Bereczki Zoltán

Mazsi

Te is így járhatsz, ha jogosulatlanul parkolsz mozgáskorlátozottak helyén! + Videó!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------