Hirmagazin.eu
Főoldal » Soha nem fog megtérülni a migránsokra költött 1 billió euró!
Külföld

Soha nem fog megtérülni a migránsokra költött 1 billió euró!

Merkel korábbi tanácsadója visszavonult és könyvet írt. Ebből az derült ki, hogy nem hisz a kancellárnak és szerinte a német jóléti államot tönkre fogja tenni a bevándorlás.

Rendesen kiteregette a szennyest nyugdíjba vonulása után Hans- Werner Sinn német sztár-közgazdász Az igazság keresése című könyvével.

Sinn, aki korábban Merkel kormányának tanácsadója és több egyetem professzora is volt, részint azt állította, hogy a német kormány sokkal többet költött már eddig is a bevándorlókra, mint amennyit bevallott.

A másik kemény állítása, hogy

Németországnak hosszabb távon 1000 milliárd, azaz 1 billió euróba kerülnek a bevándorlók és ez az összeg soha nem fog megtérülni.

“Ezek az emberek soha nem fognak annyit adózni, hogy visszafizessék azt, amit az állam rájuk költ” – fogalmazott a könyvében Sinn. Főként, hogy nem fogorvosok, ügyvédek vagy nukleáris tanácsadók jöttek Németországba, hanem alulképzett bevándorlók.

Egy, a Ripost által is közölt korábbi nyilatkozatában Sinn azt is elmondta, hogy a robotika fejlődése rövid időn belül szükségtelenné teszi a munkahelyek egy részét.“Bárki, aki úgy gondolja, hogy a (képzett) munkavállalók iránti igény ugyanakkora lesz a következő tíz, húsz vagy harminc évben, álmodozónak nevezhető…”

Vagy jóléti állam vagy bevándorló ország. Mindkettő együtt hosszú távon nem fog működni 

– szögezte le a professzor.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ez az osztrák döntés növelné a menedékkérők számát Magyarországon

info

Szír öngyilkos merénylő robbantott Isztambulban + VIDEÓ

Edit

Trump gratulált Boris Johnsonnak megválasztásához

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------