Főoldal » Sógornője neveli Maját: két éve a lánya felé sem néz Damu Roland
Bulvár

Sógornője neveli Maját: két éve a lánya felé sem néz Damu Roland

Budapest — Damu Roland (45) mindent egy lapra tett fel: önálló esttel tért vissza, ám a szülői örömökből nem kér. Kislányát, Maját (3) egykori sógornője neveli születése óta, de hiába várja Katalin a jogerősen megítélt gyerektartást, a színész nem fizet, sőt, csaknem két éve nem is találkozott az óvodássá cseperedett Majácskával.

Péntek este Én és én címmel Damu Roland önálló estjének bemutatóján járt a Blikk. Az előadásra nem jutottunk be, a színész nem engedte. Próbáltuk volna kérdezni művészi terveiről, visszatéréséről, élete alakulásáról, de elzárkózott. Kéttucatnyi néző előtt lezajlott az előadás, amit Damu tervei szerint vidéken is láthatnak majd.

Az elmúlt négy évben epizódszerepre se hívtak… Nekem senki nem segít, ha nem teszek érte, nincsen pénzem, nem tudom kifizetni a számlákat – mondta Damu Roland a Tények Plusz riportjában.

Pedig lenne fizetnivalója. Többek között a két éve nem látott kislánya után jogerősen megítélt gyerektartást is. Maja szépen cseperedik, már óvodás, de az apjával két éve nem találkozott, édesanyja ritkán látogatja. Katalin és Ica, a színész sógornője és anyósa neveli a kislányt születésétől fogva.

Roland két éve karácsony előtt látogatta meg a picit, jöhetne, de nem teszi két éve – sóhajtotta a rokkantnyugdíjas Kati, aki megkapta a gyámhatóság határozatát. – Eddig ideiglenes gyámja voltam Majának, de a szüleit alkalmatlannak találták a nevelésére, így családba adták, a teljes jogú gyámja lettem. Edina, a testvérem, amikor van pénze, vesz néhány dolgot a kislánynak, de az apa a tavasszal jogerősen megítélt 240 ezer forintos visszamenőleges és a havi negyvenezer forint gyerektartást sem fizeti.

A kislány anyját, Edinát alkalmatlannak találta a hatóság a nevelésére, így a testvére lett a gyám / Fotó: Pozsonyi Zita

Katalin kisfia mellett sajátjaként szereti Maját, és a nagymama is sokat vigyáz a már óvodás gyerekre.

– Nyolcvanezer forint a nyugdíjam, előfordul, hogy inkább a gyógyszereimet nem váltom ki, de Maja különóráit befizetjük. Megvan mindene, ám színházba, állatkertbe nem tudom elvinni a két unokámat – sóhajtotta Ica néni, hozzátette: remélik, ha Damunak újra beindul a karrierje, gyerektartásra is telik belőle.

Damu Maját nagymamája, Ica néni (balra) és nagynénje, Katalin neveli / Fotó: Varga Imre

Rolandot sem a bíróság, sem a gyámhatóság nem találta, a tárgyalásokra sem jött el. Jelenleg bírósági végrehajtó próbálja érvényesíteni a gyerektartásról szóló ítéletet, de kétlem, hogy önszántából fizetne, mert legalább néhány ezer forintot küldhetett volna, amikor pincérként dolgozott, de akkor sem tette. Maja már nem emlékszik az apukájára, nem látogatja, ha lehet, fényképen se lássa – tette hozzá elkeseredve Damu sógornője.

Hivatalosan nem váltak el

Damu Roland négy éve kedvezménnyel szabadult a börtönből, ahová bántalmazás és nemi erőszak miatt került. Akkor a pszichiátrián megismert, rács mögött elvett feleségéhez költözött. Edina várandós lett, öt hónapos terhes volt, amikor Damu elhagyta, de hivatalosan azóta se váltak el. Az asszony alkoholproblémája, a színész rendezetlen körülményei miatt nem kaphatta meg a kislányt.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS ARCHIV

 

Hasonló hírek

Hoppá, ezt mondta Kevin Costner Meghan Markleről

Mazsi

Exkluzív! Damu Roland neje a hírekből tudta meg, hogy elhagyták

Mazsi

Még ezt is megtette, hogy megkapja a szerepet

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------