Image default
Sporthirek

Sírva jelentette be a szomorú hírt Nagy László, a legjobb magyar kézilabdázó

Sajtótájékoztatón jelentette be a szomorú hírt Nagy László, akit bátran nevezhetünk a legjobb magyar férfi kézilabdázónak.

Könnyek között, elcsukló hangon jelentette be visszavonulását Nagy László, a Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttesének csapatkapitánya. A pályafutását Szegeden kezdő, majd a spanyol Barcelonát követően a veszprémieknél a mindmáig szereplő 38 éves játékos a szezon végeztével sem szakad el jelenlegi klubjától, ugyanis a kölni Bajnokok Ligája Final Four után sportigazgatóként folytatja.

Harminc év kézilabda és huszonkét év profi pályafutás után szeretném bejelenteni, hogy visszavonulok… – mondta könnyeit morzsolva Nagy a Telekom-székházban, mivel a cég további három évig támogatja a csapatot és utánpótlását. – Köszönetet mondok csapataimnak, edzőimnek és a családomnak. Rengeteget köszönhetek nekik. Szeretnék bajnoki címmel és BL-arannyal búcsúzni.

Sírva jelentette be a visszavonulását Nagy László, a legjobb magyar férfi kézilabdázó / Fotó: Grnák László

Nagy kétszeres BL-győztes a Barcelonával, de ha június 1-jén legyőzik a lengyel Kielcét, akkor a Veszprémmel már harmadik fináléjára készülhet.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Indul a birkózó VB, két legenda avatta fel a szőnyeget

Mazsi

Világbajnokok a kézilabdás lányok!

Mazsi

Női tenisz-világranglista – Babos párosban már tizedik, egyesben tíz helyet rontott

info