Hirmagazin.eu
Főoldal » Sírógörcsöt kapott az orvosi vélemény miatt Szinetár Dóra
Bulvár

Sírógörcsöt kapott az orvosi vélemény miatt Szinetár Dóra

A közkedvelt színésznő nehéz időszakon ment keresztül a szakemberek véleménye és hozzáállása miatt.

Szinetár Dóra kendőzetlen őszinteséggel mesélt Down-szindrómás kisfiáról, és arról, hogy hisz abban, Benji kigyógyulhat a betegségből. A színésznő nem foglalkozik az orvosok borúlátó jóslatával. Férjével, Makranczi Zalánnal mindent megtesznek, hogy csemetéjük kikerüljön abból a skatulyából, ahová a betegsége miatt került.

Fotó: TV2

A tankönyvi leírások alapján nem nagyon produkálja azokat az elvileg általában előkerülő tüneteket, amiket az úgynevezett down-szindrómás emberek szoktak. Mindenki, aki a látta a gyereket, azt mondja, igazából nem látszik, és olyan, mint aki csak mozaikos, ami azt jelenti, hogy nem minden sejtje érintett ezzel a down-szindrómával. Valószínűleg ő nem egy nagyon súlyos eset ebből a szempontból” – magyarázta a színésznő, aki arra is kitért, hogy nehezen érintette a szakemberek rideg véleménye és hozzáállása gyermeke betegségével kapcsolatban. Például, amikor egy doktornő a down-szindrómát „dobozként” jellemezte, majd közölte, hogy „ebből a dobozból ember nem veszi ki” a gyermekét. A sztáranyuka azonnal sírógörcsöt kapott, de miután megnyugodott, még erősebben hitt, és harcol a kisfiáért, Benjiért.

„Azt gondolom, hogy egy ember kap egy esélyt arra, amikor megszületik, hogy lehet egy tökéletes élete. Igenis vannak kivételek és csodák” – tette még hozzá Dóra a Presszó című beszélgetéssorozatban.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Exkluzív! Damu Roland neje a hírekből tudta meg, hogy elhagyták

Mazsi

Jenson Button barátnőjének bikinis teste igazán zavarbaejtő

Edit

Alaposan meglepődött a bíróságon Pécsi Ildikó fia

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------