Hirmagazin.eu
Bulvár

Sírba viszik szörnyű titkukat Molnár Csilla „valódi gyilkosai”

36 évvel ezelőtt ezen a napon kezdődött az akkor 16 éves Molnár Csilla új, reményekkel teli élete, hiszen előző este 50 év kihagyás után az ő fejére került a szépségkirálynőnek járó korona. 9 hónappal később a fiatal lány öngyilkos lett…

Két évvel ezelőtt arra kérte a Ripost újságírója Kiss Kató léleklátót, hogy kísérje el őt és egy kollégáját a tragikus sorsú szépségkirálynő, Molnár Csilla Andrea egykori otthonához. Azzal a nem titkolt reménnyel indultak útnak egy téli reggelen, hogy Katónak sikerül majd felvennie a kapcsolatot a 17 évesen elhunyt és máig nem feledett szépség lelkével. Kollégánk és Gábor, a fotós is amolyan két lábbal a földön álló típusok, mégis még ennyi idővel az utazásuk után is biztosak benne, hogy Molnár Csilla aznap üzent a túlvilágról Katón keresztül.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

 

A léleklátó akkor részletesen mesélt a lány életének utolsó kilenc hónapjától, amely tele volt gyötrelemmel, szenvedéssel és megaláztatással. Tény, hogy a szépségirálynőt szerelmi bánat is gyötörte akkoriban, hiszen édesapja tiltotta a nála jóval idősebb balatoni vállalkozótól, akibe beleszeretett. De Kiss Kató szerint nem ez volt az elsődleges oka annak, hogy 1986 július 10-én végső elkeseredésében rengeteg gyógyszert vett be. Molnár Csilla a léleklátónak megmutatta, kik azok, akik érzelmileg és fizikálisan is meggyötörték, miután a korona a fejére került. Kató szerint a feldolgozhatatlan szégyen hajszolta őt az öngyilkosságba, mivel a környezetében senki sem volt, akivel megoszthatta volna mindazt, amit vele tettek.

Kiss Kató egy évvel az út után megjelentette A médium című könyvét, melyben részletesen leírta mindazt, amit Molnár Csilla Andrea egykori otthona előtt állva átélt.

 

A legszebb magyar lány 1985-ben Molnár Csilla Andrea 16 éves, 178 centiméter magas fonyódi gimnazista lett (Fotó: MTI)

 

„Az út alatt a lányról a még életében készült fotóit nézegettem. Igyekeztem többet megtudni az életéről, mert az volt a célom, hogy olyan dolgokat tudjunk meg a helyszínen, amikről még nem írtak sehol. Az interneten található fotók közül számos a szépségversenyen készült Csilláról. Azokat böngészve döbbentem rá, hogy a lány verseny száma a huszonkettes volt, ami a számmisztika szerint a négyet, vagyis a halált jelenti. A számokon keresztül próbáltam ráhangolódni Csilla történetére. Közben megérkeztünk a fonyódi házhoz, ami üresen állt. Kísérőim nem szóltak semmit, hagyták, hogy a lélek szóljon hozzám”– írta könyvében Kiss Kató, aki a ház előtt újabb döbbenetes felfedezést tett.

 

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

 

„Csendben elindultam a ház felé. Ugyan még csak távolból néztem az épületet, de éreztem a negatív energiáit. A ház, amit Csilláék óta többen is laktak és jelenleg is eladásra vár, halott érzetet keltett. Amikor közelebb léptem, az első, ami feltűnt a ház előtt álló villanyoszlop volt, amin egy hatalmas 13-as szám állt. Ez szintén egy négyest jelent a számmisztikában. Ez pedig már a második halálra utaló szám volt Csilla közvetlen közelében” osztotta meg olvasóival a különös és egyben hátborzongató egybeesést a léleklátó, aki ezután Molnár Csilla szemével kezdte látni a tragédia helyszínét.

 

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

 

„A kapuhoz érve az ő szemével kezdtem látni a házat, a mellette lévő rózsákat, melyekből természetesen mára már semmi sem volt meg. Csilla azt is sugallta nekem, hogy a kertben tulajdonképpen már egy fűszál sem ugyanolyan, mint amikor ő ott lakott. Majd egy sötét színű kutyus kezdett szaladgálni a kertben a lány mellett. Nem sokkal később a lélek éreztette velem, melyik volt az ő szobája a házban. Rettenetes fájdalmat éreztem, amit a lány a szívében hordozott. Ezután hányingerem lett, émelygést és szédülést éreztem. Olyat amilyet Csilla a halála előtt a gyógyszerek hatása alatt érezhetett” – emlékezett vissza a helyszínen szerzett élményeire Kató, akinek Molnár Csilla lelke elárulta, kik és mit tettek vele a koronázása és a halála között eltelt kilenc hónapban.

 

A Budapest Kongresszusi Központban 1985 október 5-én királynővé avatták Molnár Csilla Andrea 16 éves fonyódi gimnazistát (Fotó: MTI / Benkõ Imre)

 

„Lepergett előttem élete filmje. Azt tudtuk, hogy szépségkirálynőként számos megaláztatásban volt része. Vannak azonban az életének rejtett részletei, melyek korábban nem kerültek napvilágra és nagy valószínűséggel nem is fognak. Annyit azonban elmondhatok, hogy amit megmutatott nekem, az sokkal mocskosabb és erősebb volt, mint amikről valaha beszéltek az emberek. Ott és akkor azt éreztem, hogy talán nem is kellene bolygatni Csilla életének ezen szörnyű momentumait. Hiszen azok, akik ezeket a rémtetteket elkövették ellene, még élnek és a sírig magukban fogják hordozni mocskos tetteik titkát. Mindazt, ami miatt ez a kislány a halált látta az egyetlen kiútnak” – áll A Médium című könyvben.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: YouTube

Hasonló hírek

Tíz éve kötötte össze az életét Vilmos herceg és Katalin: fotókon az évszázad esküvőjének legszebb pillanatai

Mazsi

Johnny Depp neje végül megúszta a börtönt

info

Otthagyja a színpadot, szakmát vált a szexi magyar sztár

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------