Kultúra

Sinkovits Imre fia szerint apja nem halt meg

Sinkovits Imre fia szerint apja nem halt meg

17 éve hunyt el a legendás színész, aki idén lenne 90 éves. Fia, Sikovits-Vitay András szerint édesapja nem halt meg, csak másik dimenzióba költözött.

Sinkovits-Vitay András meglepő titkokat árult el apjáról, amiket eddig csak a szűk család ismert. A nemzet színésze 2001. január 18-án,  72 évesen halt meg, idén ünnepelné 90. születésnapját. 

Sinkovits Imre szinkronszínészként dolgozó fia apja halála után vette fel a Sinkovits nevet, azelőtt Vitay Andrásként ismerte őt a szakma.A 65 éves férfi nem akarta, hogy apja hírneve miatt élvezzen előnyöket.

András a Best-nek elárulta, hogy szülei szerelme legendás volt, Gombos Kati színésznő és Sinkovits Imre az utolsó pillanatig imádták egymást. Vitay Andrásnak szép emlékei vannak apjáról, akivel mindig jókat beszélgettek.

Kilenc üveg borral három éjszaka és három nap alatt végigtárgyaltuk az egész életet.

A színész mindig tisztelte szüleit, és azt mondja, sokat köszönhet nekik. Apja miatt döntött a színészi pálya mellett, de 25 éves korában lett a legjobb a kapcsolatuk, hiszen gyakran léptek fel együtt a Lélekben összenőve című önálló estjükkel. 

Sinkovits-Vitay azt is elárulta, hogy szerinte 17 évvel ezelőtt édesapja nem halt meg, csupán egy másik dimenzióba költözött.

Forrás: Ripost

Fotó: MTI

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Mindent megtudhat Éváról a Belvárosi Színházban

info

Új fellépői kör felé nyit a Kaposfest

info

Úgy érzi Galambos Erzsi: Megállt az öregedésben!

Mazsi