Hirmagazin.eu
Főoldal » Sikeres hétvége
Sporthirek

Sikeres hétvége

SOLID Racing Team – Int. Baranya Kupa 2016. 08. 12-14.
Kondella Péter – Kondella-Fülep Edina, Mitsubishi Lancer Evo. IX

_DSC6831

Négy év telt el a legutóbbi közös versenyük óta, így izgatottan várta a lehetőséget a SOLID Racing Team versenyzőpárosa. A szombati sikeres prológot követően az éjszakába nyúlóan versenyeztek, majd egy rövid pihenő után ismét autóba szálltak a vasárnapi gyorsaságikra. Hosszú és fárasztó hétvége volt, de minden perce megérte a közös munkának.

Számomra attól eredményes egy hétvége, ha a terveinket meg tudjuk valósítani. Ezért mondhatjuk, hogy a vártakhoz képest jól sikerült a baranyai versenyünk Edinával. 4 év után újra együtt versenyeztünk. Már a teszten éreztem, hogy jól fogjuk érezni magunkat, az első méterektől összehangolódtunk egymással és az autóval. A szombati pályabejárást letudva készültünk a prológra és az esti 3 gyorsaságira. A prológ jól sikerült, bár emglepett, hogy abszolút 3. időt autóztunk. Ezt követő szakaszokon közepes teljesítményt nyújtottunk. Először mentem az Evoval sötétben, illetve a navigátor lámpa is megtréfálta Edinát egyszer-kétszer. Húzós volt az időbeosztásunk, éjszaka tettük le az autót a parc-fermebe, és 5-kor már kelnünk kellett, mert 6:30-kor kezdődött a verseny. A vasárnapi szakaszok nagyon tetszettek, főleg a hetvehelyi pálya. Minden gyorsaságin javultunk magunkhoz képest, így a versenyt a kategória 10. helyén fejeztük be. Kis pihenés után készülünk a következő versenyünkre, a Porec rallyra. O már újra Arnolddal fogok indulni – tette hozzá Kondella Péter.

_DSC3709

Nagyon izgatott voltam, amikor Petivel meghoztuk azt a döntést, hogy a Baranya kupán együtt fogunk újra versenyezni. A verseny hetén már nem bírtam magammal, nagyon vártam az első métereket az autóval, illetve azt, hogy meglássam az új dekort, amit Peti erre az alkalomra, az Én tiszteletemre csináltatott. Kíváncsi voltam, hogyan fogok visszarázódni újra a versenyzésbe. A pénteki teszt első körében csak az autóra figyeltünk, utána kezdődött a szakmai rész. Hamar visszarázódtam a navigálásba. Csak az élményszerzés volt a cél, azt érzem, ez sikerült.

A prológ volt a nap fénypontja, ott csak “utas” voltam, ráadásul abszolut 3. időt autóztunk. Az esti három gyors igazi kihívás volt, hiszen csak egyszer navigáltam sötétben. De a lámpasor, ami az autón volt, nappali fényviszonyokat produkált. Sűrű volt a hétvége, hiszen 5 órás alvást követően újra az Evoba ülhettem, kezdődött a vasárnapi 6 gyorsból álló nap. A hetvehelyi szakasz az egyik kedvencem volt, úgyhogy kiélveztük minden méterét.

Összességében nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen autóban újra Petivel versenyezhettem. Várom a következő lehetőséget – fűzte hozzá Kondella-Fülep Edina.

IMG_5208

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: AVANZO-TRADE Kft. – The Body Shop; Ecoffice Technology Kft. – Sigillanda, PaperCut; EGROKORR Festékipari Zrt.; ExcelIT Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.; FPO Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – Ozone, Gaming Gear; GLOBAL-UNION Irodatechnikai Kft.; KYOCERA – The new value frontier; Innovitas Közhasznú Nonprofit Kft.; Laurus-Consulting Szolgáltató Kft. – CORTESIA GROUP; Rowa Chemical Kft. – BLACKFAST; RAIKER –  ; Gigabit Kft – Next Generation Group; Hetényi Pincészet; Mastersoft Technologies Kft.; Nagy Béla e.v. – liftszerviz;  – raiker.hu, Dokutech Center Kft.; Fest Group Kft.; Ital Logisztika Kft.; EuTrust Szerviz Kft.

 

forrás: hajoka.hu

Hasonló hírek

Dráma az FTC–Puskás mérkőzésen: kórházba kellett szállítani egy játékost – galéria

Géza

“A víz óriásai” a FINA új imázsfilmjében – VIDEÓ

Edit

Káosz, kilakoltatták férfi vízilabdázóinkat

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!