Image default
Bulvár

Shane Tusup vallomása: „Elbuktam”

Nehéz időszakáról vallott Shane Tusup, Hosszú Katinka volt férje és edzője.

Az úszótréner nemrégiben a Budapesti Influencer Fesztiválon tartott előadást amely közel négy óra hosszú volt. Tusupnak ez idő alatt volt alkalma őszintén beszélni életének egyik legkeményebb időszakáról, amelyre bukásként tekint. „Elbuktam, és ez egy olyan bukás volt, amelyből nincs visszaút” – idézte Shane-t a Story egyik, az eseményen részt vevő újságírója. „Ennek folytán az elmúlt év életem egyik legnehezebb időszaka volt. Az élet olykor szívás, ami bármikor bekövetkezhet. Ilyenkor nincs más választásod, mint előretekinteni, majd próbálkozni, hogy megtaláld a kivezető utat” – tette hozzá az előadáson Shane, aki ezután sokáig nem találta meg azt, ami valóban leköti. „Jó volt a barátaimmal Kaliforniában, belekezdtem a golfba, bár nem maga a sport volt a lényeg, hanem hogy csináljak valamit” – mondta.

Az edzőnek valóban nem lehetett könnyű éve, hiszen keresztülment egy váláson Hosszú Katinkával. Tusup a közelmúltban azt mondta, azzal mindent elvesztett, de kénytelen volt talpra állni.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Isza Ferenc

Hasonló hírek

Whitney lányát a 20 milliós örökség miatt akarja a család lekapcsolni a gépről?

info

Boldog szülinapot, Rihanna!

info

Story Gála: Medveczky Ilona így táncolt – videó

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------