Hirmagazin.eu
Főoldal » Sérült férfinak segítettek rendőreink Veszprém megyében! Köszönjük áldozatos munkájukat!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Sérült férfinak segítettek rendőreink Veszprém megyében! Köszönjük áldozatos munkájukat!

A zirci rendőrök kórházba szállítottak egy súlyosan megsérült férfit, aki Olaszfalu közelében gyalogolt az út szélén. (2019. 01. 31., cs – 13:33, Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Zirci Rendőrőrs munkatársai gépkocsizó járőrszolgálatuk ellátása során 2019. január 30-án délelőtt Olaszfalu külterületén egy egyedül gyalogló személyre lettek figyelmesek, akit intézkedés alá vontak.

Ennek során a rendőrök tudomására jutott, hogy az igazoltatott férfinak nem sokkal korábban munkavégzés közben súlyos, erősen vérző sérülése keletkezett a kezén.

A járőrök a férfit haladéktalanul a zirci kórház sebészetére szállították, és őt az intézkedésük kezdetét követő húsz percen belül átadták az egészségügyi intézmény munkatársainak.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Kamionban bújtak meg

Géza

4 helyszín, több tucat migráns, és mind feltartóztatásra került! Amíg mi nyugodtan alszunk, rendőreink tisztességgel helyt állnak! Hirmagazin.eu

Géza

Friss hír! Tragédia! Kétéves kisfiúra támadt egy kutya

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------