Image default
Média és szórakozás

Senki sem tudja, hogyan végződik majd az Agymenők

A sorozat készítője most vallotta be, hogy még semmi sem biztos és gyakorlatilag bármi megtörténhet.

A záróévad első része szeptember 24-én debütál. (Fotó: Getty Images)

Augusztusban derült ki, hogy 12. évad után befejeződik az Agymenők. A CBS nagysikerű sitcomja 2019 májusában köszön el a nézőktől, de így is rekordot ér el, ezzel a sorozat lesz a legtovább futó élő közönség előtt felvett széria, a maga 279 epizódjával.

Azt hihetnénk, hogy a forgatókönyvírók fejében már régen ott a jelenet, ami lezárja a történetet, a sorozat készítője, Bill Prady azonban meglepő dolgot árult el a Us Weeklynek:

“Ugyanúgy közelítjük meg az utolsó évadot, mint az előzőt. A kezdetektől fogva szándékosan nem volt meg sosem a történet íve. Nincsenek terveink, tulajdonképpen egyik történetet meslljük el a másik után.” – nyilatkozta Prady, tehát a stáb sem tud még semmit, a forgatások során alakul majd a sztori.

A rajongók a pár héttel ezelőtti sokkból azóta sem tudtak felocsódni, hiszen senki sem sejtette, hogy épp Jim Parsons lesz az, aki miatt a következő szezon után végleg búcsúzik az Agymenők. Állítólag a stúdió és a készítők hetekig próbálták meggyőzni a sorozat Sheldonját, hogy ne hagyja ott a stábot, sajnos azonban nem jártak sikerrel.

Chuck Lorre a három főszereplő, Parsons, Kaley Cuoco és Johnny Galecki hármasának felbomlásával viszont már nem tudta elképzelni a szériát, így a csatornával eldöntötte, hogy jövő májusban lezárják a sztorit.

Forrás: hirado.hu

Hasonló hírek

Kapitális hiba a Facebookon! Egy egész ország háborog!

Mazsi

Ezúttal kimarad a heves vitákat kiváltott Jurassic World jelenet + teljes film magyarul (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Napokig „ültek” a magyar lapok a csernobili atomkatasztrófa hírén

Edit