Hirmagazin.eu
Főoldal » Senki sem tudja felülmúlni őket cukiságban. Ezektől a mókás pandáktól te is jót nevetsz majd!
Állatvilág

Senki sem tudja felülmúlni őket cukiságban. Ezektől a mókás pandáktól te is jót nevetsz majd!

Azon kaptuk magunk, hogy már jó pár óra eltelt, és egymás után nézegetjük a pandás videókat. Ezekkel az aranyos állatokkal egyszerűen nem lehet betelni! Egyszerre szórakoztatóak és kedvesek.

Senki sem tudja felülmúlni őket cukiságban. Ezektől a mókás pandáktól te is jót nevetsz majd!

Az első gondolatunk persze az, hogy jól megdögönyöznénk egy ilyen mulatságos mackót. Annyira nyugodtak, és kiegyensúlyozottak, hogy csak irigyelni lehet azokat, akik egy ilyen pandaközpontban dolgoznak.
Úgy látszik a nagy puha medvék számára az élet nem okoz különösebb fejtörést. Gyakorlatilag egész nap csak játszanak, kivéve mikor éppen bambuszágat rágcsálnak. Kedvenc szórakozásuk közé tartozik a csúszdázás, imádnak fejjel lefelé gurulni a magasból. Ezenkívül a földön is sokat gurulnak, így játszanak egymással egész nap, önfeledten.

A behemót állatok teljesen odavannak az emberek társaságáért, ha valaki betéved közéjük, egyből rácsimpaszkodnak, és próbálják rávenni egy kis mókára. A fekete-fehér medvék igen kíváncsi, és csintalan természetűek, nem szeretik, ha az emberek korlátokat szabnak nekik.

Összességében véve, nagyon szórakoztatóak, ha úgy adódik, hogy egyszer élőben figyelhetjük meg őket, egészen biztosan rögtön mosolyt csalnak majd az arcunkra. Addig pedig, itt van az alábbi videó, ha megnéztük, osszuk meg ismerőseinkkel is!

Forrás: storyvilág.com

 

Hasonló hírek

Tacskós sikerek

Edit

550 emlősfaj pusztulhat ki az évszázad végére

Géza

A kőröshegyi teknősfarmon helyezték el a Zalában befogott aligátorteknőst

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------