Főoldal » Senki sem tudja felülmúlni őket cukiságban. Ezektől a mókás pandáktól te is jót nevetsz majd!
Állatvilág

Senki sem tudja felülmúlni őket cukiságban. Ezektől a mókás pandáktól te is jót nevetsz majd!

Azon kaptuk magunk, hogy már jó pár óra eltelt, és egymás után nézegetjük a pandás videókat. Ezekkel az aranyos állatokkal egyszerűen nem lehet betelni! Egyszerre szórakoztatóak és kedvesek.

Senki sem tudja felülmúlni őket cukiságban. Ezektől a mókás pandáktól te is jót nevetsz majd!

Az első gondolatunk persze az, hogy jól megdögönyöznénk egy ilyen mulatságos mackót. Annyira nyugodtak, és kiegyensúlyozottak, hogy csak irigyelni lehet azokat, akik egy ilyen pandaközpontban dolgoznak.
Úgy látszik a nagy puha medvék számára az élet nem okoz különösebb fejtörést. Gyakorlatilag egész nap csak játszanak, kivéve mikor éppen bambuszágat rágcsálnak. Kedvenc szórakozásuk közé tartozik a csúszdázás, imádnak fejjel lefelé gurulni a magasból. Ezenkívül a földön is sokat gurulnak, így játszanak egymással egész nap, önfeledten.

A behemót állatok teljesen odavannak az emberek társaságáért, ha valaki betéved közéjük, egyből rácsimpaszkodnak, és próbálják rávenni egy kis mókára. A fekete-fehér medvék igen kíváncsi, és csintalan természetűek, nem szeretik, ha az emberek korlátokat szabnak nekik.

Összességében véve, nagyon szórakoztatóak, ha úgy adódik, hogy egyszer élőben figyelhetjük meg őket, egészen biztosan rögtön mosolyt csalnak majd az arcunkra. Addig pedig, itt van az alábbi videó, ha megnéztük, osszuk meg ismerőseinkkel is!

Forrás: storyvilág.com

 

Hasonló hírek

Mit csinált ez a macska, amikor azt látta, hogy a gazdája elkezdi ütni a babáját? AZTA! – VIDEÓ

Mazsi

Csodálatos drónfelvétel a balatoni kacsákról a fagyott tó egyik lékjénél

Edit

Lenyűgöző távokat tesznek meg a tigriscápák

info