Hirmagazin.eu
Főoldal » Segítségnyújtás elmulasztása miatt vonhatnak felelősségre biztonsági őröket a Deák téri késelés kapcsán – Döbbenetes részletek
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Segítségnyújtás elmulasztása miatt vonhatnak felelősségre biztonsági őröket a Deák téri késelés kapcsán – Döbbenetes részletek

Gergő és László életét többen is próbálták megmenteni, de hiába

Gergő és László életét többen is próbálták megmenteni, de hiába /Fotó: Zsolnai PéterFotó: Zsolnai Péter

Budapest — Bár több gyanúsítottja is akad már a májusi ügynek, újabb embereket is kihallgathat a rendőrség a Deák téri tragikus késeléssel kapcsolatban. Nem kizárt, hogy hamarosan bővülhet azoknak a köre, akik ha eltérő módon is, de felelősséggel tartoznak az eseményekért.

A Blikk információi szerint több biztonsági őr szinte közvetlen közelről nézte végig K. Gergő (†21) és M. László (†16) haláltusáját, miután Cs. Krisztián (18) megkéselte őket.

(A legfrissebb hírek itt)

Egyelőre nincs rá magyarázat, hogy a biztonsági őrök miért nem léptek közbe, amikor a verekedés még nem fajult el. Azzal persze védekezhetnek, hogy a gyilkosság a nyílt utcán, azaz szolgálati helyükön kívül eső területen történt. Felvetődik viszont a kérdés, hogy akik szakképzett biztonsági őrök, miért nem léphetnek fel olyan esetben, amikor talán egy tragédiát tudnak megelőzni.

– Számunkra is sok kérdés maradt megválaszolatlanul, de a nyomozás jelenlegi szakaszában ez természetes. Részleteket pillanatnyilag nem árulhatok el, de nem tartom kizártnak, hogy további gyanúsítások történhetnek az ügyben – mondta lapunknak dr. Csapi Szilvia, M. László családjának jogi képviselője.

Cs. Krisztián szúrt, de másokat is gyanúsítanak az ügyben /Fotó: Police huCs. Krisztián szúrt, de másokat is gyanúsítanak az ügyben /Fotó: Police hu

Szintén kiderült, hogy a gyilkossággal gyanúsított fiúval egy társaságban lévő, ugyanabban az intézetben élő lány sietett az életükért küzdő áldozatok segítségére. Amíg nem értek ki a mentők, a fiatal lány próbálta meg elszorítani a vérző ereket és újraéleszteni Lászlót és Gergőt.

Mint ismert, május 22-én hajnalban két olyan társaság tagjai verekedtek össze a Deák téren, akik korábban sohasem látták egymást. A kettős halállal végződő dráma egy pontján a törvénnyel korábban már többször összeütközésbe kerülő Cs. Krisztián előkapta kését, és halálra sebezte mindkét áldozatát. Tettét követően elmenekült a helyszínről, a rendőrök azonban tíz perc alatt, egy közeli utcában elfogták. Cs. Krisztián édesanyja szerint nem kizárt, hogy a fia kábítószer hatása alatt állt, amikor elkövette tettét.

Életfogytig börtönben

Cs. Krisztiánt több ember sérelmére elkövetett emberöléssel, két társát pedig csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítják. Előbbi akár életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphat, míg két társa három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Hasonló hírek

Elképesztő, mit nyilatkozott a gíroszos afgán erőszakoló magyar áldozata

Géza

Gyermekotthonból tűnt el egy 17 éves lány Budapesten, segítsen megtalálni!

Géza

Illegális migránsokat fogtak el..

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------