Hirmagazin.eu
Főoldal » Sebestyén Balázs órákig menekült Schoberték elől
Bulvár

Sebestyén Balázs órákig menekült Schoberték elől

Sebestyén Balázs egy jetskin látta elsuhanni Schobert Norbertet, akivel végül nem nyaralt együtt Zanzibárban. De a rádióban azért alázott egyet rajtuk.

Balázs a Rádió 1-en mesélt a tanzániai nyaralásról © Végh István

Sebestyén Balázs pár napja érkezett haza a messzi Tanzániá­ból, ahova azért utazott, hogy a pihenés mellett búvárkodással töltse az időt. Nyaralása már az indulás előtt kis híján rémálomba torkollott, amikor megtudta, hogy Rubint Réka alakreformtábora is pont abban a szállodában lesz, ahol helyet foglalt magának. A műsorvezető ezért átjelentkezett egy másik hotelbe, hogy ne kelljen találkoznia magyarokkal, főleg a Schobert házaspár követőivel. Nyaralása után persze nem ma­radhatott el az élménybeszámolója a rádióműsorában, ahol hamar elfajultak a dolgok, amikor a fitneszezők hadára terelődött a szó.

– Mi egy nappal előbb érkeztünk, mint Rékáék, így volt egy napunk azon gondolkozni, hogy mit csináljunk a felhergelt háromszáz zumbaaerobikozó magyarral. Zanzibárban nagyon rossz a közlekedés, másfél óra volt eljutni a reptérről a szállodába. (…) Még le se szálltak, de mi már három órát utaztunk, hogy meglépjünk előlük – kezdte sajátos humorával Balázs, majd elmesélte, hogyan váltott hirtelen szállást, hogy ne kelljen a táborozókkal találkoznia.

– Gyerekek, választani kell, hogy vagy a legjobb hotelbe mész, vagy olyan helyre, ahol nincs ma­gyar. Mi pedig az utóbbit választottuk. Kövezzenek meg, akik ezt nem értik. Aztán elmentünk búvárkodni, de írtam Norbinak, hogy ne haragudjon, amiért gyáva me­nekülésre fogtuk. A merülés na­gyon szép volt, de sajnos szembesülni kellett azzal, hogy haldoklik a természet, pusztulnak a korallok – folytatta a műsorvezető.

Réka aerobiktábort vitt Zanzibárban, férje viszont inkább pihent © Csányi Kriszta

– Amint kilépsz a hotelből, szembesülsz az elképesztő szegénységgel. Az igazi Zanzibár, ami nem a turistáknak van kialakítva, elszomorító, nincs nagyon mit csinálni. A piacon viszont már volt „bájgli” és update liszt. Láttam Norbi posztjait, ők jókat ittak – utalt Schoberték üzletére, majd arra a kérdésre, hogy találkozott-e kint személyesen a fitneszguruval, különös válasszal rukkolt elő.

Luxus mellett nyomor

A kelet-afrikai ország népessége közel 50 millió. Az egy főre jutó GDP 738 dollár. Az országban még mindig súlyos probléma a munkanélküliség, a szegénység, a területi egyenlőtlenségek, az infrastrukturális fejletlenség, a régió korábbi konfliktusos történelme, az ország nyugati részében élő menekültek, illetve a tőke- és szakemberhiány.

Az egyetlen virágzó gazdasági ágazat a turizmus, de csak keveseknek nyújt megélhetést.

Zanzibár: luxus és nyomor © AFP

Forrás: Borsonline.hu

Hasonló hírek

Megdöbbentő videó: Kiválasztotta koporsóját Gáspár Győző

Mazsi

Őszintén beszélt az anyaság legnehezebb pillanatairól Tóth Gabi

Mazsi

Nem csitulnak a kedélyek Dér Heni tangás fotója miatt

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------