Hirmagazin.eu
Főoldal » Sebestyén Balázs a neten kért segítséget!
Életmód hírek

Sebestyén Balázs a neten kért segítséget!

Sebestyén Balázs egy 7 gyermekes család támogatásához kéri az emberek segítségét. Juditnak és párjának szeptember végén teljesen leégett a háza és mindenük odalett.

„Szeptember végén leégett egy 7 gyermekes család háza, és mindenük odalett, a ruháik, a bútoraik, a papírjaik és minden pénzük.

Most egy pici lakásban élnek, de nemsokára el kell hagyniuk az ideiglenes otthonukat. Judit és párja a leégett házat megpróbálják újra lakhatóvá tenni, de szükségük lenne támogatásra.

Amellett hogy dolgoznak, maradék idejükben próbálják a régi házukat rendbe hozni, a gyerekek ruháztatását, iskoláztatását is meg kell oldaniuk. 

Arra kérünk Titeket, hogy ha megtehetitek és úgy gondoljátok, akkor segítsetek, hogy ennek a hétgyermekes családnak is boldog karácsonya és jövője legyen: Várkonyi Judit, Erste bank Zrt: 11668008-55867301-68000005– olvasható Balázs bejegyzésében.

Forrás: tudásfája.com

Hasonló hírek

Rákkeltő anyag van a citromban! Miért nem figyelmeztetnek?

Mazsi

Hátborzongató részletek: fél napon át villamosozott a budapesti halott férfi

Mazsi

Fontos: ezt kell tudni a szájmaszk viseléséről – vannak szabályok

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------