Hirmagazin.eu
Főoldal » Schobert-ügy: Tóth Gabi válaszvideója; Krausz Gábor kiállt a nők mellett; Schobert Norbi új videója; – videók
Bulvár

Schobert-ügy: Tóth Gabi válaszvideója; Krausz Gábor kiállt a nők mellett; Schobert Norbi új videója; – videók

Schobert Norbi nyilatkoazat a terhesség utáni elhízással kapcsolatban –

(https://www.hirmagazin.eu/schobert-norbi-csunyan-kiverte-a-biztositekot-szerinte-a-hazassagokat-a-nok-cseszik-el-mert-nem-fogynak-le-szules-utan?fbclid=IwAR2v4KwxvxPn3yuA3Puf872FDVDlNn2G6LBYl-JnqJXmQVB7XVnV_WnVZS8)

eléggé felpaprikázta az ország nagyjának kedélyállapotát: ennek kapcsán Tóth Gabi egy videóban reagált, illetve Norbi is egy új bejegyzéssel jelentkezett, melyben tovább fokozza az amúgy is feszült hangulatot.

Sziasztok, döngő léptekkel megérkeztem a hálószobába a hetven kilómmal, a megrepedt hasammal, hét héttel a szülésem után. Itt van, tessék, a férjem még mindig imád és én vagyok a mindene

Így kezdte Tóth Gabi élő videóját, amiben Schobert Norbert tegnapi kijelentésére reagált, mely szerint a nők cseszik el a házasságokat, ugyanis nem fogynak le a szülés után.

Gabi büszke minden férfira, aki a gyerekvállalást és a terhességet végigcsinálta a feleségével. Úgy érzi, Schobert feltűnésből készítette a videót, s azt tanácsolja minden nőnek, hogy ne a férje miatt szabaduljon meg a plusz kilóktól szülés után, hanem a saját egészségét tartsa mindenekelőtt szem előtt. Úgy gondolja, hogy ha a férje emiatt másként néz valakire, akkor az a férfi nem érdemli meg a nőt.

Arról is mesél, hogy minden pillanatát élvezi annak, ahogy kinéz, mivel teste jelen helyzetben egy életet táplál, segíti az életben maradásban, hogy kibírja ezt a mérhetetlen “hatalmas frontális karambolt”, amit a nők szüléskor átélnek. Jóban van magával, szereti magát, minden egyes testi hibával és azzal a tizenkét kilogramm plusszal, ami a szülés után rajta maradt.

Norbikám, ez a te problémád, nagyon sajnálom, hogy még mindig ilyen komplexusokkal küzdesz, még ennyi év után is, hogy rendben vagy egészségügyileg, miután átélted a poklot

– így utalva Schobert szívműtétjére.

Ennyi a véleményem! Hölgyeim! Csodálatosak vagytok! Bocsánat a rossz minőségért! A lényeg benne van!

Közzétette: Tóth Gabi – 2020. január 20., hétfő

Mondanivalóját azzal zárta, hogy ő az anyákhoz akar szólni, nem Schobert Norbihoz. Itt megjelenik a szobában a férje, aki csokival kínálja, ettől Tóth Gabi meghatódik – írja a 24.hu

És akkor, ahogy azt korábban megírtuk, Schobert Norbi tegnapi posztja igencsak nagy port kavart, a fitneszguru pedig most egy újabb posztban próbálja meg elmagyarázni, hogyan is értette a mondandóját.

“Nem akarom kimagyarázni, nem akarok bocsánatot kérni. Nem kérek bocsánatot, fenntartom a véleményem.”

“A tegnapi beszélgetés nem a duci nőkről szólt, a hosszútávon megtartott terhességi elhízásról szólt”

Úgy gondolja, hogy a tegnapi bejegyzés egyfajta motivációs erő, ugyanis szerinte az emberek általában saját magukat csapják be.

Videójában persze kitér a férfiakra is: továbbra is úgy véli, hogy a férfiak érzelmileg nagyon tudnak szeretni egy nőt, szexuálisan azonban bizony a külső számít, a nők pedig erkölcsi kötelességből fakadóan bújnak ágyba a plusz felesleggel rendelkező párjukkal. Norbi persze felhívja rá a figyelmet, hogy ennek nem így kellene lennie.

A tegnapi téma lezárásaként újfent elkanyarodik a duci téma irányába, ahol már az elnevezéssel sem ért egyet, ugyanis a kövérség betegség, nem lehet becézni. Valamint megemlíti Tóth Gabi videóját, amire annyiban reagál, hogy még egyszer kiemeli ő nem a tizenkét plusz kilóról beszél egy amúgy is és most is szexi nő testén, hanem a stabilan fennálló plusz 30-40 kilóról, amin szerinte igenis változtatni kell. Felhozza, hogy ha tényleg csak a belső értékek alapján szeretné őket párjuk, akkor a fodrász és egyéb szépészeti beavatkozás is teljes mértékben felesleges lenne.

Testcsere, elhízás és szerelem. 2. felvonás❤️

Közzétette: Norbi Update LOW CARB – 2020. január 20., hétfő

Kapcsolódó:

Nem finomkodott Krausz Gábor: nagyon keményen kiosztotta Schobert Norbit annak nagy port kavaró kijelentése után

Krausz Gábor kiállt a nők mellett /Fotó: TV2

Tóth Gabi férje, Krausz Gábor az Instagram-oldalán dühösen reagált arra, hogy Schobert Norbi élő videóban fejtette ki nézeteit, miszerint a nők a felelősek azért, ha egy házasság tönkremegy, hiszen a szülés után mindent elrontanak azzal, hogy nem fogynak le.

A fitneszguru korábban arról beszélt, hogy szerinte a szülés utáni elhízás komoly gondot okozhat egy házasságban, a nők pedig azzal rontják el a párkapcsolatukat, hogy nem nyerik vissza korábbi, vékony alakjukat, ugyanis a férfiak vágyának mozgatórugója pusztán a csinos, szexi test. Norbi szavai rendesen kicsapták a biztosítékot: sok hölgy szólalt fel, de számos férfi is kifejezte nemtetszését, köztük Krausz Gábor, aki házas emberként maga is nemrégiben lett édesapa. Markáns és finomkodónak nem nevezhető véleményét a saját Instagram-oldalán fogalmazta meg:

“Ezúton Szeretnék elnézést kérni minden Nőtől azért amit ez hímsoviniszta, nárcisztikus f*szkalap kiböfögött két lowkarb kakaòslòf*sz között. Kikérem magamnak és azt hiszem valamennyi férfitársam nevében, ez csupán egyetlen degenerált ember megnyílvánulása amivel nem tudok azonosulni és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Szégyen, hogy 2020ban egyátalan van olyan lény aki így gondolkozik. Ha pedig mégsem és csak figyelemfelkeltés akkor pedig még nagyobb gyászf*sz.

Férfiként, férjként, apaként, EMBERKÉNT kikérem magamnak!” – írta.

Krausz Gábor bejegyzése alatt pörögnek a kommentek, rengeteg hölgy követője köszönte meg neki, hogy a nők mellé állt ebben a kérdésben, és abszolút egyetértenek vele.

Kapcsolódó:

„Rengeteget teszek azért, hogy ne egy 100 kilós férfi lépjen ki meztelenül a zuhanyzóból” – Motivációnak szánta Schobert Norbert az egész országot megosztó kijelentését

Budapest — Megosztó kijelentést tett az életmód-tanácsadó! Schobert Norbert (48) „beleszállt” a kövér nőkbe, állítása szerint azért mennek a házasságok tönkre, és lesznek a gyerekek félárvák, mert a hölgyek képtelenek lefogyni a szülés után.

Schobert Norbi nem fogta vissza magát, keményen kritizálta a molett nőket / Fotó: Tv2

„Sajnos, a nők többsége a szülésnél cseszi el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinak, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni” – hangzik el a videóban, ami többeknél kiverte a biztosítékot, hiszen azt hangsúlyozza, a férfiak nem kívánják meg a terhesség után túlsúlyossá váló párjukat.

Amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni, és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok, és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat” – folytatta Schobert, akit megkerestünk a nagy port kavart videó után. Lapunknak elmondta, mi mi volt a célja ezzel.

– Egy ismerősöm ihlette ezt a posztot, aki el van keseredve, mert miután a neje szült, házassági problémái vannak a felesége túlsúlya miatt – árulta el Schobert.

– Sokan azt írják, hogy igazam van, sokan meg azt, hogy görény vagyok. Tudom, ez sokakat érint és fájó pont, de az a célom, hogy ezzel gondolatokat ébresszek és motiváljak embereket a boldogságra és egészségre. Nem azt mondom, hogy a molett nők nem szépek, vagy a férfiak nem hibásak a tönkrement kapcsolatokért, én is rengeteget teszek azért, hogy ne egy 100 kilós férfi lépjen ki meztelenül a zuhanyzóból a feleségem elé.

Norbi elárulta, felesége, Rubint Réka is egyetért vele.

– Réka is osztja a véleményem, azt mondta, bővebben és árnyaltabban kell kifejteni ezt a témát – tette hozzá.

Máskor is keményen fogalmazott

Norbi nagy felháborodást váltott ki 2013-ban is, akkor egy háttal álló, túlsúlyos lány fotóját osztotta meg.

„A fánk- és a gofripult győzelme (…) A szerelem veszített. Női önérzet veszített. X láb nyert. Lúdtalp nyert. Örök narancsbőr nyert. Kettes típusú diabétesz nyert. Boldog élet veszített” – írta.

Hirmagazin.eu, Insta, blikk

Hasonló hírek

Mielőtt híres lett, elég közönséges volt a 19 éves Lady Gaga

Edit

Az összeomlás szélére került, kiközösítették a romák Gáspár Lacit

Mazsi

Schobert Norbert nem fér hozzá 100 milliót érő részvényéhez

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------