Hirmagazin.eu
Főoldal » Schobert Norbi reagált: Ha a vád igaz, visszaköveteli a millóit
Belföldi hírek

Schobert Norbi reagált: Ha a vád igaz, visszaköveteli a millóit

Az üzletembert mélységes szomorúság fogta el, amikor a fülébe jutott, milyen botrányba keveredett az alapítvány, amit havonta nagy összeggel támogatott.

Mélységes szomorúság és csalódottság fogta el Schobert Norbertet, miután megtudta: eljárás indult a pécsi Dóri-ház vezetője, Gy. Barbaraellen. A nőt azzal vádolják, hogy a gyógyíthatatlan beteg gyerekek ellátására befolyt adományt méregdrága holmikra és luxusutakra költötte.

Norbi felháborodása jogos, hiszen korábban milliókat adott az alapítványnak!

Óriási bajba került a Szemem Fénye Alapítvány és annak vezetője, Gy. Barbara. A pécsi Dóri-ház működtetőjét csütörtökön a pécsi ügyészség jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel vádolja, mert a gyanú szerint az alapítványnak utalt milliós támogatást öncélúan használta fel. Állítólag méregdrága Tommy Hilfiger ruhákat vásárolt és amerikai, Los Angeles-i utat fizetett alapítványi pénzből. Sőt, 12,5 millió forintot adott kölcsön egy személynek, amit az adós soha nem adott vissza a szervezetnek. Így nem kevesebb, mint 22,5 millió forintot kérnek számon Gy. Barbarán, aki a pénz jó részét önkéntes adományozóktól szerezte be. Schobert Norbert és cége is egy volt az adakozók közül…

Schobert Norbi reagált Ha a vád igaz, visszaköveteli a millóit 1
Gy. Barbara, a vádlott
Fotó: MTI

Az üzletember ezért mélységesen elszomorodott, amikor a fülébe jutott a gyermekhospice körül kirobbant botrány. Bár tudja, hogy Gy. Barbarát akár fel is menthetik, kijelentette: ha igaznak bizonyulnak a vádak, visszaköveteli a millióit!

„Szomorú és csalódott vagyok! Annak idején egy vakáció során olvastam Barbara könyvét, ami a saját lánya elvesztéséről szól. Ekkor szereztem tudomást a pécsi hospice-házról. Több alkalommal több millió forintot adtam nekik, hol a villanyszámlára, hol a nővérek fizetésére” – kezdte a Ripost-nak Norbi, majd azt is elárulta, ő mindig érdeklődött, de a vádlott volt az, aki rendszeresen megkereste őt.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hasonló hírek

Exkluzív szilveszteri Soros-kabarék! Nézzük meg újra és derüljünk ismét! (A cikk videókat tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Bogárdi Szabó István: Isten fia miattunk lett ember

Edit

A FIDESZ jelöltje nyert Miskolcon

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------