Hirmagazin.eu
Főoldal » Schobert Norbi elnézést kért, de nem azért, amiért mindenki gondolná
Bulvár

Schobert Norbi elnézést kért, de nem azért, amiért mindenki gondolná

Schobert Norbi az RTL Fókusz című műsorában próbálta megmagyarázni, mit miért mondott. Elismerte, hogy a stílusa kissé nyers volt, ezért elnézést kér, viszont mondandójának tartalma szerinte igaz, és ezért viszont nem kér bocsánatot senkitől.

Úgy véli, sokan félreértették az üzenetét és kiálltak frontharcosnak, többek között Tóth Gabi. Norbi szerint azért háborodtak fel ennyien a kijelentésén, mert tudják, hogy igaza van.

„Nagyon sok celeb felült erre az ingyenes lájkvonatra, mert rájött arra, hogy amit mondtam, az igaz. Onnan tudjuk, hogy igaz, hogy betalált.”

Elmondása szerint tiszta a lelkiismerete, szívből és jó szándékkal mondta azt, amit. Nem ijed meg a sok támadástól, mert több százan írtak neki, hogy igaza van. Éppen ezért nem is kér bocsánatot, legfeljebb a stílus miatt, amiről belátta, hogy kissé nyers volt, ám ennek okát is meg tudta magyarázni.

“Az én kommunikációm egy picit nyers volt, ezért mindenképpen elnézést kell kérjek, hiszen magamban, egy telefonnak beszéltem. És az ember általában magáéval őszinte. Ha mindez egy interjúban történik akkor sokkal cizelláltabb, sokkal kiforrottabb lett volna a kommunikáció. De a tartalom, az üzenet, amit benne foglaltattam az igaz és abból nem fogok visszakozni és nem kérek bocsánatot” – mondta

Fotó: Fuszek Gábor

Hasonló hírek

Zámbó Jimmy özvegye újra férjhez megy? Nem hiszed el, kit választott!

Mazsi

Megválasztották Budapest Dalát

Géza

Ennyit kereshetnek az X-faktor mentorai

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------