Főoldal » Schobert Norbi csúnyán kiverte a biztosítékot! Szerinte a házasságokat a nők cseszik el, mert nem fogynak le szülés után
Bulvár

Schobert Norbi csúnyán kiverte a biztosítékot! Szerinte a házasságokat a nők cseszik el, mert nem fogynak le szülés után

Schobert Norbi kényes témát boncolgatott Facebook élő videójában: a nők és férfiak szexualitása közötti különbséget magyarázta, amiből azt a következtetést vonta le, hogy a nők felelősek azért, ha egy házasság tönkremegy.

Mondani sem kell, ez rengeteg nőnél, anyánál kicsapta a biztosítékot, a kommentek magukért beszélnek.

“A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső” – szúrta ki a 24.hu Norbi legújabb videójában.

Ezután pedig ebből a férfi-női szexualitás-különbségből következik, hogy a nők a felelősek azért, ha egy házasság tönkremegy, és a szülés után rontanak el mindent azzal, hogy nem fogynak le utána.

Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat.

Test és boldogság… Mit jelent nekem az Update termék?

Közzétette: Norbi Update LOW CARB – 2020. január 19., vasárnap

Forrás: Tudásfája.com

Hasonló hírek

Derékba törte életét a diagnózis, de megpróbál megbékülni a helyzettel

Edit

Kitálalt a nyomasztó családi drámáról Nagy Feró!

Mazsi

Kivizsgálta a rendőrség Fodor Zsóka prostiügyét!

Mazsi