Hirmagazin.eu
Főoldal » Schmuck Andor harmadik esküvője: mutatjuk, mi áll majd a meghívón
Bulvár

Schmuck Andor harmadik esküvője: mutatjuk, mi áll majd a meghívón

Bár Schmuck Andort megviselte a válás, nyitott szemmel jár, az ajtaja pedig nyitva van a szerelem előtt, sőt, már azt is tudja, milyen lesz harmadik esküvőjének meghívója.

Mindössze néhány hete vált el Schmuck Andor 24 éves feleségétől, Esztertől, ám a népszerű politikus második házasságának zátonyra futása után sem adja fel a reményt. Jelenleg a munkába fojtja a bánatát, de nyitott szemmel jár, és ha úgy adódik, bizony harmadszorra is megnősül, sőt, már a meghívó szövegét is kitalálta.

– Azt szoktam mondani, a gödörből csak felfelé visz az út. Jól vagyok, de most inkább munkával kötöm le magam. Nemrégen elvégeztem egy szociális szakgondozói tanfolyamot, így most nyugdíjasoknak, időseknek segítek önkéntesként ­– kezdte a Blikknek Schmuck, aki azt is elárulta, az ajtaja nyitva áll, így ha újra kopogtatna rajta a szerelem, nem tiltakozik ellene.

– Kapcsolatfüggő vagyok, így biztos, hogy lesz még harmadik esküvőm is, sőt, már a meghívó szövegét is tudom. Az áll majd benne, hogy:

A remény diadala a tapasztalat felett

– mondta a politikus, aki egy jó tanáccsal is ellátott mindenkit.

– Bármennyi ideig is tart egy házasság, vagy igazad van, vagy boldog vagy – mondta Tisztelet Társaságának elnöke, majd hozzátette: Eszterrel a mai napig nagyon jó viszonyt ápolnak, szeretik és tisztelik egymást. Jelenleg nincs senki az életében, de nyitott szemmel jár, így bármikor betoppanthat életébe az igazi.

Schmuck Andor egyébként nemrégen vendégként lépett fel Nyári Károly koncertjén, ahol közösen egy dalt is előadtak. Elárulta, a nyár folyamán több ilyen eseményen is lehet majd vele találkozni, és már alig várja ezeket a fellépéseket.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Zsolnai Péter

Hasonló hírek

Volt mit nézni rajta: melltartó nélkül, áttetsző ruhában lépett fel

Edit

Zalatnay perel jó hírnevének és emberi méltóságának megsértése miatt!

Mazsi

Nem spórolt a babaruhán Harry és Meghan – Találd ki, mennyibe került a kis Archie kelengyéje – fotók

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!