Image default
Külföld

Savat locsolt az arcába, majd felgyújtotta szerelmét a férfi

Ba­rát­nője hiába kö­nyör­gött ke­gye­le­mért, a fél­té­keny­ség tel­je­sen el­vette a 24 éves fi­a­tal eszét.

Kis híján halálos tragédiával végződött egy fiatal pár szerelme Oroszországban.

Egy Vyacheslav nevű fiatal annyira eszét vesztette a féltékenységtől, hogy tébolyodott pillanatában maró hatású savat locsolt gyönyörű szerelme arcába, majd szinte öntudatlan állapotban felgyújtotta azt a lányt, aki a legfontosabb volt számáraírta a The Sun.

Savat locsolt az arcába, majd felgyújtotta szerelmét a férfi
Fotó: Twitter

Mindezt azért, mert megtalálta barátnője telefonjában azokat képeket, amiket a 24 éves Yekaterina exe készített közös kutyájukról.

A féltékeny férfi korábban többször is kérte szerelmét, hogy ne kommunikáljon volt barátjával, így amikor meglátta a négylábúról készült képeket, hirtelen elöntötte a méreg.

A kínzó fájdalmakat átélő Yekaterina hiába könyörgött segítségért, elborult elméjű szerelme két órára bezárta a lakásba, így feleslegesen reménykedett gyors orvosi ellátásban, csak később szállították kórházba.

A 24 éves lány testét most tetőtől talpig vastag kötés borítja, az orvosok pedig csak remélik, hogy a szörnyű támadásnak nem lesz maradandó nyoma.

Savat locsolt az arcába, majd felgyújtotta szerelmét a férfi 1
Fotó: Twitter

A helyi rendőrség jelenleg is nyomoz a szerelmi dráma ügyében, és ha a férfi bűnössége bebizonyosodik, évekre a rácsok mögé kerülhet.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Egyenruhások tüntettek a parlament előtt Varsóban (Videó)

info

Sokkoló videó: Félmeztelen férfit harapott össze a vérszomjas harci kutya!

Mazsi

Több tucat migráns kerül rács mögé Tijuanában

Géza