Image default
Bulvár

Sarolta hercegnő és György herceg is fontos feladatot kapott nagynénjük esküvőjén

forrás: hellomagazine.com

A testvérpár szinte biztos, hogy eltereli majd a figyelmet Pippa Middletonról.

Az nyilvánvaló volt, hogy a júliusban a négyet betöltő György herceg és a hamarosan kétéves Sarolta hercegnő nem marad feladat nélkül nagynénjük, Pippa Middleton esküvőjén. A titokról, most lerántották a leplet, míg Katalin és Vilmos nagyobbik csemetéje a gyűrűt viszi majd, addig húga koszorúslány lesz.

György és Sarolta szinte biztosan  elterelik majd a figyelmet a menyasszonyról. Fotó: MTI/EPA

Bár Pippa esküvőjéről sok részletet nem tudni, az egészen biztos, hogy a szervezésben egy nagyágyú PR-os, Jo Milloy segít az arának. Azt is nyilvánosságra hozták már korábban, hogy a szertartást a Englefield-i Szent Márk-templomban tartják, majd a fogadást a Middleton család birtokán, Berkshire-ben rendezik meg.

Lassan az is körvonalazódik, hogy Pippa milyen szerepet szán nővérének, Katalin hercegnének a menyegzőn, aki szinte biztos, hogy nem vállalja a menyasszony tanúja posztot, hisz nem szeretné ellopni húga elől a show-t.

Pippa Middleton és vőlegénye James Matthews. Fotó: AFP

Állítólag a kétgyermekes anyuka felolvasást tart majd a szertartáson, de ez egyelőre még nem biztos, ahogy az sem, hogy Harry herceg, akiről ma hivatalosan is kiderült, hogy jelen lesz a nagy napon, tényleg kedvese, Meghan Markle nélkül érkezik-e.

Pippa a meghívók kiküldésekor szemrebbenés nélkül alkalmazta a “nincs gyűrű, nincs meghívás” elvet, mely szerint a vendégek, csak akkor hozhatják párjukat, ha házasok, vagy ha meg volt az eljegyzés. Azon viszont nem lepődnénk meg, ha a herceg kedvéért meggondolná magát.

 

Hasonló hírek

Hírzárlatot rendelt el állapotáról a nagybeteg Pataky Attila

Edit

A nemváltó exférj neve sem kell többé – lemond róla volt felesége

Edit

Tömegeket vonzott a Bazilika elé Boogie

info