Image default
Bulvár

Sármos pasi tűnt fel Zalatnay Cini mellett: Összesúgnak a rajongók

Cini az utóbbi időben feltűnően ragyog a színpadon, amit sokan egy férfinak tulajdonítanak, aki egyik pillanatról a másikra jelent meg mellette a koncerteken.

Zalatnay Sarolta hosszú évek óta él szingliként, de gyakran hangoztatja, hogy 71 évesen is hisz a szerelemben, sőt a házasságban is. Talán emiatt kezdtek sugdolózni a rajongók, amikor feltűnt nekik, hogy az énekesnő mellett egy ideje gyakran látnak egy férfit. A történet néhány napja vett különös fordulatot, amikor Zalatnay az egyik legismertebb szerelmes dalát a Hosszú, forró nyár című slágert egy srácnak küldte legutóbbi koncertjén. Sokan voltak, akik úgy gondolták, az ismeretlen férfi lehet az üzenet címzettje. Lapunk megkereste az énekesnőt, aki jót nevetett a feltételezésen, majd elárulta, valóban belépett egy férfi az életébe.

„Oh, hát pontosan tudom, kire gondolsz…! A pasit, akit mostanában sokat látni a koncertjeimen, Józsinak hívják és mi tagadás, tényleg jóképű. Ha húsz évvel fiatalabb volnék… No, de nem vagyok, szóval teljesen mindegy”

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Idáig fajult a vita: Zalatnay Cini miatt mondott nemet Kovács Kati

Mazsi

Szexi home videót készített a Barátok közt sztárja, Nagy Alexa

info

Ágyba bújnál velem itt és most? + Videó!

info