Image default
Bulvár

Sarka Kata titokban harmadszorra is anya lett – Így jelentette be az örömhírt

Sarka Kata titokban harmadszorra is anya lett – Így jelentette be az örömhírt

Amióta Hajdú Péterrel beadták a válókeresetet, Sarka Kata egyre kevesebbet nyilatkozott a magánéletéről. Arra sem szeretett volna reagálni, hogy mikor mondták ki a válásukat, ki az új párja, vagy hogy igaz-e az a pletyka, hogy másodszorra is férjhez ment.

Csak annyit lehetett tudni, hogy a műsorvezetővel jó kapcsolatban maradtak két gyermekük, a 10 éves Noémi és a 9 éves Dávid érdekében.

Megszületett Sarka Kata harmadik gyermeke

Arról is felröppentek hírek, hogy Sarka Kata ismét várandós, bár ezt eddig nem erősítette meg. Most azonban egy sokatmondó posztban jelentette be az Instagramján, hogy a hír igaz, és már meg is született harmadik gyermeke. A képpel az édesanyákat köszöntötte, és ő idén már háromgyermekes anyukaként ünnepel.

Bár nemrég osztotta csak meg az örömhírt, már rengeteg hozzászólás érkezett a poszt alá, köztük Tatár Csilla és Peller Mariann is gratulációját fejezte ki. Többen pedig arról írtak, milyen nagy meglepetésként érte őket a bejelentés. Több információt egyelőre még nem árult el a kicsiről, sem a nevét, sem a nemét nem közölte.

Egy hozzászóló pedig arra is rákérdezett, miért tartotta titokban terhességét. Sarka Kata erre a következő választ adta:

– Nem titkoltam, csak nem beszéltem róla, ahogyan ezután sem fogok. Nyugodt, kiegyensúlyozott terhességet akartam, és harmonikus gyerekkort szeretnék neki a nyilvánosság teljes kizárásával – üzente.

Ennyire hasonlít Sarka Katára kislánya

Sarka Kata kislánya, a 10 éves Noémi egyre jobban hasonlít édesanyjára. Több közös fotót is megosztott, melyeknél még a kommentelői is megemlítették hozzászólásaikban, hogy egyértelmű, hogy kitől örökölte vonásait.

Hasonló hírek

2015 legbefolyásosabb sztárpárjai

Edit

Vajnáék perelni akarják Damut

info

Újabb csapás! Pszichológus kezeli Lagzi Lajcsi fiát!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------