Főoldal » Sandra Bullock ebben szeretné eltemettetni magát
Bulvár

Sandra Bullock ebben szeretné eltemettetni magát

forrás: dailymail.co.uk

Mástól ez a mondat szokatlan volna, de a színésznő szájából kicsit sem meghökkentő.

Nemrégiben a Glamour magazinnak adott interjút az 51 éves Sandra Bullock, aki több személyes gondolata mellett egy titkot is megosztott a lap riporterével. Mint kiderült, a színésznő megtartotta pomponlány-egyenruháját.

K_EPA20130910056Sandra Bullock amerikai színésznő. (Fotó: MTI/EPA/Warren Toda)

“Úgy gondoltam jól jöhet egy-két fülledt éjszakához, bár megvallom, nem tudom, kinek is szántam. De azt szeretném, ha ebben temetnének el” – talált hamar új funkciót a miniszoknyás dressznek a Minyonok sztárja. Mióta Sandra 2010-ben elvált motorbicikli-építő férjétől, Jesse Jamestől, valóban nem volt kinek mutogatnia magát régi rucijában. Bryan Randall, a híresség új fotós pasija viszont minden bizonnyal értékelné a szettet. Bullocknak még csak aggódnia sem kell amiatt, hogy nem férne bele a 33 éves összeállításba, hiszen alakja mit sem változott tini kora óta.

A Washington-Lee középiskolában hajrázó Bullock egyébként nem az egyetlen, aki a csípőjét és pomponját rázta a focista fiúknak gimis éveiben. Madonna, Cameron Diaz, Halle Berry, de még Meryl Streep is csapattag volt annak idején.

 

Hasonló hírek

Megérkezett: itt van Majka új dala, nem hinné el, kinek a számát dolgozta fel

Géza

Hullámtörés InFusion Trio módra

info

Exkluzív fotók: Megmutatta koraszülött kisfiát Erdei Zsolt

Mazsi