Image default
Külföld

Saját választóinak 90 százaléka elutasítja Merkel menekültpolitikáját

forrás: Die Welt

Ötből négy német úgy gondolja, hogy ideje lenne irányt váltani. A CDU/CSU szavazói között tízből kilenc ellenzi a kancellár politikáját.

 Nyílt lázadás Merkel ellen!

Szakítópróba lehet a menekültválság a német szövetségi kormányban – írja a Die Welt. A tekintélyes német lap szerint nem csak politikai szinten egyre nagyobb a nyomás Angela Merkel kancelláron, de a lakosság egyre nagyobb hányada kételkedik abban, hogy az ország képes lesz megbirkózni a menekülthullámmal.

A lap közli egy friss felmérés adatait is, amely szerint a lakosság 79 százaléka szeretné, hogy a kormány szigorítson a szabályokon és szabjon határ a migrációnak. Angela Merkel pártszövetsége a CDU/CSU választóinak 90 százaléka véli úgy, hiogy ideje lenne irányt váltani. a válaszadóknak irányt váltani. A teljes lakosságnak csupán 15 százaléka gondolja úgy, hogy jó irányban haladnak a dolgok, CDU/CSU választóinak körében ez az arány csupán 8 százalék.

 

Hasonló hírek

Nők a frontvonalban

info

Önkéntesként segített a migránsokon, hálából hátulról szúrták le!

Mazsi

Íme, itt van a brüsszeli főokoskodó, Manfred Weber: A Fidesznek meg kell értenie, hogy más irányba kell haladnia! Oszd meg!

Géza