Hirmagazin.eu
Külföld

Saját magát verte agyon az 5 éves kisfiú – állítják a családtagok..

Az ötéves amerikai Keaton Boggs tavaly március 20-án halt meg, miután olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy bevérzett az agya.

A gyermeket a 49 éves nagyanyja, Michelle Boggs felnőttkorú lányával Chasity-vel és sógorával, Peter Wodzinskival vitte a kórházba, de már nem tudtak rajta segíteni. A kisfiú két nap küzdelem után hunyt el.

A gyermek tragédiájához hozzátartozik, hogy egy évvel korábban, 2019-ben meghalt az édesapja, aki addig vigyázott rá. Ezután került apai nagyanyja gondozásába. A fiúcska sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az orvosok biztosra vették, hogy bántalmazásból származnak.

A nagymama és segítői azonban azt állították, a gyerek magának okozta őket, nem ők bántották.

A nyomozók az otthonuk átkutatásakor azonban olyan nyomokat találtak, amik arra utaltak, hogy el akarták fedni a bántalmazás bizonyítékait.

.. Sőt, telefonjaikból is kitöröltek minden olyan beszélgetést és fotót, ami arra utalhat, közük lehet a kisfiú halálához.

 

 

A rendőrségnek azonban ezek egy részét sikerült helyreállítani, így vádat emeltek a három felnőtt ellen. Több a gyermekről készült fotón is zúzódások, kék-zöld foltok láthatók Boggs arcán, fején és testén, amiket a szekértők szerint már nem lehet arra fogni, hogy egy ilyen korú gyermek össze-össze töri magát a játék hevében.

A vádlottak tárgyalása márciusban folytatódik, ha bűnösnek találják őket, akkor tettük brutalitásától függően 15-től életfogytig tartó börtönbüntetéssel is sújthatják a triót.

Forrás

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Fegyverpiac: Amerika az élen, de jön föl Oroszország

info

“A menekültek már csak az embercsempészeknek hisznek”

Edit

Gyanús üzenet hívott embereket a müncheni lövöldözés helyszínére

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian