Főoldal > Hírek > Főhírek > Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó > Saját húsfeldolgozójában darabolta fel asszonyát a hentes
Saját húsfeldolgozójában darabolta fel asszonyát a hentes

Saját húsfeldolgozójában darabolta fel asszonyát a hentes

Hirdetés

A 45 éves férfit azzal vá­dol­ják, hogy meg­ölte a fe­le­sé­gét, a holt­tes­tet a há­zuk­ban ki­ala­kí­tott hús­fel­dol­go­zó­ban fel­da­ra­bolta, ma­rad­vá­nyait el­égette, majd szét­szórta. Mind­ezt azért, mert meg­rom­lott há­zas­sá­guk el­le­nére az asszony látni akarta közös gye­re­kü­ket.

Brutális gyilkosság ügyében jár el aTatabányai Törvényszék. A vádirat szerint a hentesként dolgozó N. János 2014 májusában egyik este megvárta a feleségét a mosonmagyaróvári munkahelye előtt.

Megölte, majd a holttestet kocsijának csomagtartójába rejtette és hazaszállította.

Ezek után megvárta, míg gyermekük elalszik, neje élettelen testét pedig a házukban kialakított húsfeldolgozóba cipelte. Ott hidegvérrel feldarabolta, és megpróbálta elégetni.

Ezután a húsfeldolgozóban használt eszközöket sósavval kezelte, később pedig a maradványokat a közeli réten szétszórta.

A szörnyű gyilkosságra azért került sor, mert a kegyetlen hentes kapcsolata igencsak megromlott a feleségével, ezért a nő úgy döntött, hogy Győrbe költözik. Válófélben voltak, de az asszony azért, hogy az apánál lévő kisebbik gyermekét láthassa, 2014. májusban elhatározta, hogy hamarosan visszaköltözik a házukba. A férj azonban nem tudta elfogadni felesége gyermekelhelyezéssel és visszaköltözéssel kapcsolatos szándékait, ezért úgy döntött, hogy végez vele.

N. János a bíróság előtt nem akart vallomást tenni, és közölte, hogy nem követett el bűncselekményt. Korábban azt állította, hogy felesége életben van, és vitatta a maradványok DNS-vizsgálatának eredményeit.

A per csütörtökön tanúk meghallgatásával folytatódik.

Forrás: Ripost

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
loading...
tűzvédelem