Hirmagazin.eu
Főoldal » Saját családját kellett kimentenie a roncsból a tűzoltónak!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Saját családját kellett kimentenie a roncsból a tűzoltónak!

2015 06 11 235829
Amikor egy texasi tűzoltót egy súlyos balesethez riasztottak, fogalma sem volt, hogy saját szeretteit kell majd kimentenie az összeroncsolódott autóból – írja a vezess.hu.

Aaron van Riper múlt szombaton átélte a legrosszabbat, amivel ember szembesülhet: saját családját látta életveszélyben. A tűzoltót súlyos autóbalesethez riasztották, és amikor meglátta a roncsot, gondolatban már lemondott az autó utasairól. Szinte megsemmisült a kocsi, egyszerűen senki nem élhette túl az ütközést. ? emlékezett vissza később. Csakhogy furcsán ismerősnek tűnt neki az autó, és amikor meglátta az aszfalton heverő nőt, akkor hasított bele a felismerés: saját felesége vezette a kocsit.

Amikor rájöttem, hogy a kisfiam még mindig a roncsban van, egy pillanatra pánikba estem.

A hétéves Jonathan csodával határos módon kar- és lábtöréssel megúszta a pusztító balesetet; édesanyja törött medencéjét kilencórás műtéttel hozták helyre. A hatóságok egyelőre nem tudják, milyen körülmények között ütközött frontálisan a van Riper család szedánja a kisteherautóval. Mindkét sérült tolókocsiban kénytelen tölteni az elkövetkező heteket, ám ennél nagyobb probléma, hogy bár teljes munkaidőben dolgozik, az asszonynak, Amber van Ripernek nincs biztosítása.

A barátok és kollégák ezért gyűjtést rendeztek az orvosi költségek megtérítésére; mindössze három nap alatt több mint 57 ezer dollár (15,7 millió Ft) jött össze.
Forrás: TheNews

Hasonló hírek

Sínre dőlt fák, leszakadt vezetékek: késlelteti a vonatközlekedést a tomboló szél

Géza

Újabb, erejük teljében lévő afgán fiatalemberek hazánkat választották gyilkos hajlamaik kiélése céljából! Csak a határig jutottak! Oszd meg!

Géza

Facebook-azonosítókat tulajdonítottak el Androidos játékok

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------