Hirmagazin.eu
Főoldal » Saját árnyéka buktatta le a rejtélyes ősi műholdat – VIDEÓ
Tudástár - minden érdekesség

Saját árnyéka buktatta le a rejtélyes ősi műholdat – VIDEÓ

Mióta a Go­ogle tér­ké­pes al­kal­ma­zás­sal már más boly­gó­kat is ala­po­sabb vizs­gá­lat alá le­het venni, egész kö­zös­sé­gek jöt­tek létre, ahol a kí­ván­csi ide­gen­va­dá­szok meg­oszt­ják egy­más­sal a fel­fe­de­zé­se­i­ket. A leg­fris­sebb ilyen ész­le­lés egé­szen el­ké­pesztő dol­got állít. Rá­adá­sul a képek alap­ján még hi­he­tő­nek is tűnik…

Az Secureteam10 UFO-vadász Youtube csatorna videója szerint a Mars körül bizony egy ismeretlen űrjármű kering. Bár magát a járművet nem láthatjuk a képeken, az árnyéka elárulja, hogy valóban ott van.

Saját árnyéka buktatta le a rejtélyes ősi műholdat

De ez még mind semmi, ugyanis az árnyék alakja kísértetiesen hasonlít a Föld körül keringő titokzatos Black Knight műholdéra, amelyről a mai napig alig tudunk valamit. Ha ennyi nem lenne elég, az összeesküvés-elméletek kedvelői egy érdekes összefüggésre is felhívták a figyelmet a különös árnyékkal kapcsolatban.

1988-ban a szovjet Phopos 2 űrszonda, amelynek az lett volna a feladata, hogy műszereket juttasson a vörös bolygóra, mindössze 45 darab fotót sugárzott a Föld felé. Az utolsón egy hasonló, hatalmas árnyék ismerhető fel a bolygó felszínére vetődve… Talán pont ugyanezé a rejtélyes objektumé…
Saját árnyéka buktatta le a rejtélyes ősi műholdat 1

Felmerült még a gyanú, hogy az ősi idegenek, akiket a földi történelem hajnalán isteneknek néztek elődeink, a potenciálisan lakható bolygók körül őrszemeket állítottak pályára, így még a hasonlóság sem lehet a véletlen műve… Talán a mai napig figyelemmel kísérik mit művel az egykor az állati sorból, DNS-manipulációval kiemelt ember a Föld nevű bolygóval…

Persze mindez csak feltételezés. Hogy mennyi valóság alapja van, nehéz megállapítani. Mindenki döntse el maga!

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Egyre több állam kapcsolódik be a szíriai háború rendezésébe

info

Feltalálták azt a banánt, amelynek meg lehet enni a héját

Géza

Eltitkolt tudomány: Így nézhetett ki valójában Jézus arca!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------