Image default
Bulvár

Ryan Reynoldsnak már nem a felesége a legfontosabb nő az életében

2015 02 10 065523
Forrás: dailymail.co.uk | 2015. 02. 10. 05:03:00

A holywoodi színész szívét elrabolták, felesége Blake Lively jól kezeli az új helyzetet.
Ryan Reynolds színész szívét teljes egészében elrabolta kislánya. Így mióta apai szerepben tündököl, már nem felesége, Blake az első nő az életében.

A Zöld lámpás szuperhősének neje – akivel 2012 óta házasok – decemberben adott életet első gyermeküknek, egy kislánynak. A baba nevét még mindig nem tudni, de az biztos, hogy elbűvölő. Ahogy édesapja nyilatkozta a David Lettermen showban, amint meglátta tudta, hogy az élete árán is megvédené ezt a kis tündért.

A színész a műsorban egy picit elragadtatta magát, a kislányáról szóló beszélgetés közben. Mint mondta arra is képes lenne, hogy feleségét is feláldozná, csak, hogy gyermekét ne érhesse bántódás!

s 10971388 puzzlepix basket 11949

Blake Lively és Ryan Reynolds. Fotó: Rex Features

“Sokszor szoktam mondani Blake-nek, hogy annyira szeretem, hogy akár egy golyót is bevállalnék érte, de amikor a következő pillanatban belenézek a kislányom szemébe, abban a pillanatban tudom, hogy képes lennék az édesanyját élő pajzsként használni, csak hogy megvédjem” – mesélte Ryan Reynolds az esti talkshow-ban.

A jóképű színész nyilván viccnek szánta, reméljük Blake sem vette nagyon a szívére a dolgot. Az elhangzottak után azonnal hozzátette, annak ellenére, hogy nem a szentimentális kinyilatkoztatások híve, meg kell hogy mondja, sokkal jobban szereti feleségét, mióta megszületett kisbabájuk. Még életében nem szeretett senkit annyira, mint őt.

Hát mi ez, ha nem szerelmi vallomás?!

Hasonló hírek

Liptai új párja átveheti Gesztesi apaszerepét?

Mazsi

Magyar színész Julia Roberts új partnere!

Mazsi

Kikönyörögte a ruháját, majd fizetés nélkül távozott vele a menyasszony

Géza