Hirmagazin.eu
Főoldal » Rövid pihenő!
Sporthirek

Rövid pihenő!

Várkonyi Szabolcs – Makai Gergely
Fuchs Velenje Rally – Horvátország
2017.05.05-26-27.
Ritmus ASE – Mitsubishi EVO IX.

Még csak 2 hét telt a sikeres Opatija Rallye óta, de már készülünk a hét végén rendezendő Fuchs Velenje Rallye-ra, ami a szlovén bajnokság 2. futama, míg a Mitropa Kupának már a 4, versenye. 3 autó is a Ritmus Ase támogatását élvezi, hisz a Várkonyi-Makai páros mellett ismét indul a Szilágyi-Váradi páros, valamint a kihagyott Opatija után a Klausz-Csányi páros is.

Várkonyi Szabolcs: Eddig egyszer indultam ezen a versenyen, és bár nem mentünk végig, de nagyon tetszettek a gyorsaságik. Hasonlítanak a horvát és az osztrák pályákhoz, így nagy meglepetés engem már nem ér. Remélem meg tudjuk ismételni az előző verseny eredményét, itt is szeretnénk az top 5-ben végezni, valamint a Mitropa Kupában is dobogón szeretnénk végezni. Nem lesz könnyű, hiszen Hidegék mellet ismét indulnak Gassnerék, akik ráadásul tavaly is mentek itt, nem is lassan és mivel úgy tudom, ugyanazok a pályák lesznek, így egy pici előnyük lesz. Szerencsére én megkapom Krisztián tavalyi belsőit, azok alapján talán már az első körben is tudok olyan tempóban haladni, mint ők. Az autón biztosan nem fog múlni, eddig is mindig kifogástalan állapotban kaptuk meg és remek beállításokkal, gondolom ez most is így lesz, így nagy reményekkel várom a versenyt.

Makai Gergely: Számomra ez a rally is újnak számít, hisz ezen sem indultam még, mint navigátor. Viszont a legutóbbi verseny óta még jobban várom ezt a rallyt, remélve, hogy ez is valami jót tartogat számunkra, hisz nincs is ennél nagyobb motiváció számomra. Nézve az időjárás előrejelzést elképzelhető, hogy nem lesz a legoptimálisabb a verseny, de hátha csak megvicceltek bennünket, bár Szabolcs rutinját ez sem állíthatja meg. A két verseny között most valóban nem telt el sok idő, de ez nem is baj, legalább benne van a boogie a lábunkban.

Támogatóink segítségét köszönjük: Hetech Trend, Vasút Komplett, Droidx, GDP Guru, Autoflex Ker., Villumen, Airvent, Carwax, Di-Fer csoport, ZFW Hortiservice, Sütödetech, VPT Group, ATRA Kft., KÉK – PTI Kft., Sun&Fun Holidays.

Fotó: Ritmus ASE

forrás: Hajósi Miklós

Hasonló hírek

Kategóriagyőzelem a 36. Casentino Rally-n

Edit

Trónfosztó: Szilágyi Liliána legyőzte Hosszú Katinkát

Géza

Tizenötmillió forintos támogatást kapott az Egri Vízilabda Klub

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!