Image default
Bulvár

Ronaldo megvette a világ legdrágább autóját: döbbenet, mennyibe került – videó

A Juventus klasszisa meglepte magát egy Bugatti La Voiture Noire-al, ez a szerény járgány a legdrágább kocsi amit valaha összeraktak.

A spanyol sportújság, a Marca számolt be arról, hogy az új tulajdonos az ötszörös aranylabdás labdarúgó. Bár korábban arról pletykáltak, hogy a Volkswagen Csoport korábbi elnöke, Ferdinand Piech csap le a sportautóra, úgy tűnik a Juve csatár elcsente az orra elől.

Nem akármilyen látványt nyújt a kocsi csoda /Fotó: PROFIMEDIA

Ronaldo 11 millió eurót  (3,4 milliárd forintot) ) költött az autócsodára, amit először a 2019-es Geneva Motor Show-n mutattak meg a világnak. A francia luxus vállalat a cég alapításának 110. évfordulójára készítette el a járművet. Azonban hiába az óriási összeg, Cristiano 2021-ig biztosan nem vezetheti a Bugattit, a cégnek ugyanis még be kell fejeznie pár munkálatot a prototípuson.

A portugál sztár új szerzeménye a mitikus és legendás 57-es típusú Bugatti Atlantic modern értelmezése, melyből mindössze 4 készült, 1936 és 1938 között.

A portugál klasszis új szerzeménye az 1936-os Bugatti Atlantic modern értelmezése /Fotó: PROFIMEDIA

Az autót egy 8,0 literes turbófeltöltős W16-os motor hajtja, így legalább 1500 lóerős lehet.

Ronaldo mindig is szerette a felvágásra alkalmas kocsikat, nem kis gyűjteménnyel rendelkezik, melyben van Mercedes, Ferrari, Rolls-Royce, Lamborghini, Aston Martin és még egy Bentleynek is szorított helyet a garázsban.

Ehhez képest Guzmics új Porschéja aprópénzbe került.

Dailymail

Hasonló hírek

Valentin-nap: így lepte meg feleségét az Irigy Hónaljmirigy sztárja

info

Titokban férjhez ment Demcsák Zsuzsa, óriási az öröm

Mazsi

Kitálaltak Majkáék, kiderült, miért nem házasodtak még össze!

Mazsi