Image default
Sport

Ronaldo a Juvéból is kiutálta Higuaínt

Milánó — Elkezdődött a Cristiano Ronaldo-éra az olasz bajnok Juventus focicsapatánál, s ahogyan az várható volt, ez egyben az argentin támadó, Gonzalo Higuaín (30) juvés karrierjének a végét is jelentette – a gólerős játékos az AC Milanhoz távozik kölcsönbe.

Ronaldo (balra) és Higuaín (jobbra) csak pár napot edzett együtt a Juventusnál

Higuaín korábban négy évig volt a nyáron 117 millió euróért (37,6 milliárd forint) Torinóba igazoló Cristiano Ronaldo (33) csapattársa a Real Madridnál, viszonyuk pedig nem a legjobb. Miután az argentin 2013-ban elhagyta a Realt a szintén olasz Napoli kedvéért, nem túl hízelgően nyilatkozott Ronaldóról, aki gyakorlatilag kiutálta őt Madridból.

– Hatalmas az egója. Ha nem tudatod vele, hogy ő a legjobb, nem barátkozik veled. A legjobbnak hiszi magát, de túlértékelt. A válogatottban Lionel Messivel is játszottam együtt, ő teljesen más – idézte a spanyol Sport nevű lap Higuaínt, bár a Napoli részéről tagadták, hogy ezek a kijelentések elhangzottak volna. A gólzsák azt is elmondta, nem szeretett együtt játszani Ronaldóval, mert az könnyen dühbe gurult, akár edzésen is.

Higuaín egyelőre kölcsönbe szerződött a Milanhoz a következő szezonra / Fotó: Twitter

Nos, ettől már nem kell tartania, ugyanis a Juve megegyezett a Milannal, Higuaínt 18 millió euróért (5,8 milliárd forint) veszi kölcsön a milánói futballcsapat a következő szezonra, amelynek végeztével 36 millió euróért (11,6 milliárd forint) végleg megveheti.

A csatár egyébként egy nagyobb üzlet keretein belül vált klubot, a két gárda abban is megegyezett, hogy Leonardo Bonucci (31) egy év után visszatér a Juvéhoz – tavaly 42 millió euróért szerződött a riválishoz –, míg a fiatal védő, Mattia Caldara (24) a Milanban folytatja.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Magyar siker: Horváth Laura második lett a crossfit-világbajnokságon! Gratulálunk ehhez a kiamgasló sportteljesítményhez! Hirmagazin.eu

Géza

Egy ember meghalt, 47-en pedig megsérültek a Madagaszkár-Szenegál labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjén.

Géza

Mocskos Juve-játékosok: előbb az egekig magasztalták, aztán kiröhögték Ronaldót! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------