Hirmagazin.eu
Külföld

Romokban Julia Roberts házassága? Ezzel próbálja magához láncolni férjét

A színésznő bármit megtenne, hogy ikrei édesapjával ne jussanak el a válásig.

Daniel Moder operatőrnek, vagy ahogyan sokan ismerik, a “Micsoda nő”, azaz Julia Roberts férjének sokszor elege lesz abból, hogy a filmcsillag árnyékában él, mikor a saját jogán is ismerhetné a világ. Ilyenkor kapja a szörfdeszkáját és kiereszti a gőzt.

Daniel Moder és Julia Roberts. Fotó: AFP

A férj gyakran utazik, hogy a legjobb hullámokat lovagolhassa meg, de az In Touch Weeklynek nyilatkozó bennfentes szerint, a távollétek az utóbbi időben megsokszorozódtak, melynek az az oka, hogy a pár házassága romokban van.

A lapnak nyilatkozó “jóakaró” azt is tudni véli, hogy a Julia által idén júniusban megvásárolt 10 milliós tengerparti ház, mely közös otthonuktól csupán egy kőhajításra van, és mely Malibu egyik legjobb strandjánál található, csupán lefizetés.

EXCLUSIVE. COLEMAN-RAYNER. Malibu CA, USA
MAY 5th, 2015.
Julia Roberts walks through a Malibu Mall with ten-year-old twins Phinnaeus and Hazel Moder. The Oscar-winning actress went incognito, clad in all black ensemble and dark shades, looking quite slim.
CREDIT LINE MUST READ: Coqueran/Coleman-Rayner.
(Julia ikreivel, Phinnaeusszel és Hazellel. Fotó: Coleman Rayner LA)

Júlia közel akarja tudni magához férjét, viszont nem akarja eltiltani a szörfözéstől és a magányos hétvégéktől, ezért vette a házat, ahol gyermekei apja háborítatlanul (de még látótávolságban) eltölthet néhány napot.

A párnak mellesleg van egy harmadik háza is az eredetivel szemben, ide a családtagok költöznek be ünnepekkor, de Moder is gyakorta tölti ott az éjszakákat egy-egy hangosabb veszekedés után. Erre most már két luxusingatlana van.

Roberts a rossznyelvek szerint fél, hogy férje válni akar, ezért döntött ezen drága gesztus mellett. Hogy ebben van-e igazság, azt lehetetlen megmondani, mindenesetre Oprah Winfrey vasárnapi Gospel Brunch rendezvényén a házaspár nagyon is boldognak tűnt

Forrás: hurado.hu / intouchweekly.com

Kiemelt kép: Bio

Hasonló hírek

Ő szerepelt minden lap címoldalán a brüsszeli támadások után

Edit

A Trump-féle külpolitika elsődleges célja az Iszlám Állam legyőzése

Edit

Halálos áldozatokkal járó árvizek pusztítanak a Távol-Keleten

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------