Image default
Divat, szépségápolás

Roma motívumok a kifutón

A tradicionális roma motívumokat modern stílusjegyekkel ötvöző Romani Design Magyarország egyik legrangosabb divateseményén, a Marie Claire Fashion Days-en mutatkozott be ismét. Az ikonikus outfitek inspirálta SS2016 IKON kollekció új irányt képvisel a divatstúdió történetében.

Roma motívumok a kifutón
A Romani idei IKON elnevezésű kollekcióját öt karizmatikus NŐ ihlette: Frida Kahlo, Marlene Dietrich, Audrey Hepburn, Sofia Loren és Marilyn Monroe. Igazi nők, akik megteremtették saját egyedi stílusukat, mellyel másoknak is utat mutattak. Öt különböző karakter, öt különböző világ egyesül korszakokat és stílusokat összekötve.

A tradíció és az innováció együtt alkotja meg a divatház roma motívumokkal átszőtt gazdag világát, ami éppúgy tele van mesékkel és dalokkal, mint a saját egyéni világunk.

Az öt stílusikon sziluettje a Romani szabad és örömteli világában teremtődik újra, úgy, hogy egy friss, fiatalos, a minimalista irányhoz közelítő uniszex és egyúttal boho-chic kollekcióból mindenki kreatív módon megalkothatja saját egyéni stílusát.

Az első roma divatházat 2010-ben alapító Varga Erika elmondta: „A legendás outfitekből  inspirálódva szerettem volna – megtartva a saját egyedi karakterünket – egy teljesen új, letisztult vonalakat hordozó, újszemléletű, a szabad öltözködést és a szabad identitást hirdető kollekciót létrehozni. Egy kollekciót, ami megmutathatja, hogyan lehetsz önmagad.”

 

Forrás: mixonline

Hasonló hírek

Smink, ruhatár – díszletek a televízióban

info

Összekeveri a mézet a szódabikarbónával és 15 percre az arcára keni! Az eredményt látva azonnal kipróbáltam én is!

Mazsi

Így használd a kókuszzsírt és a szódabikarbónát, hogy 10 évvel fiatalabbnak tűnj!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------