Hirmagazin.eu
Főoldal » Rogán: a veszély nagyobb, mint gondolnánk
Belföldi hírek

Rogán: a veszély nagyobb, mint gondolnánk

forrás: Magyar Hírlap

Minden magyar településre jutna a bevándorlókból, ha bevezetnék a kötelező betelepítést – jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Magyar Hírlapnak adott interjújában. Rogán Antal úgy fogalmazott: “a veszély nagyobb, mint gondolnánk”.

Felhívta a figyelmet arra, hogy Németországban sem migránstáborokban, hanem településeken helyezték el a bevándorlók ezreit. “Brüsszelnek is nyilvánvalóan ez a célja a tagállamokban” – mondta Rogán Antal, kiemelve, hogy az Európai Parlament októberben megkezdi a kvótacsomag tárgyalását, és a már meghozott határozatuk alapján december elsejével meg is kezdenék a tagországokban a kötelező betelepítést. Az október 2-i népszavazással ezt kell megakadályozni – szögezte le a politikus.

Rogán: a veszély nagyobb, mint gondolnánk
Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

 

“Akik véglegesen le akarják zárni Magyarországon a kvótakérdést, azoknak el kell menniük a népszavazásra és nemmel kell szavazni” – fogalmazott. Ha nem lesz meggyőző erejű ez a népszavazás, akkor 2018-ig bizonyosan fennmarad a vita – tette hozzá Rogán Antal, aki szerint a baloldal valójában “bevándorláspárti, és ha véletlenül kormányra jutnának, engednének Brüsszelnek a migrációs politikában is”.

A miniszter kitért arra is, korábban született már határozat az önkéntes befogadásról, majd százhúszezer ember európai elhelyezéséről, most pedig már a felső határ nélküli kötelező elosztás áll az Európai Bizottság javaslatában. Döntöttek arról is, hogy meg kell könnyíteni a migránsok családegyesítését, ezért minden kvótaszámot nyugodtan megszorozhatunk hárommal, néggyel vagy akár öttel is – fejtette ki, hozzátéve: ha az összes Európába érkezett, másfél millió bevándorló számát ennyivel beszorozzuk, “akkor máris ott tartunk, hogy több tízezer embert kellene befogadnunk”.

 

Hasonló hírek

Megerőszakoltak egy kislányt az aszódi javítóintézetben

Géza

Közeledik az óra: újabb korlátozó intézkedések bejelentésére készül a kormány

Mazsi

Orbán Viktor: Magyarország lezárja határait, a rendezvényeket betiltják

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!