Image default
A nap videója

Ritmus baba, nagyon cuki – VIDEÓ

Kiskorában sok kislány szeretne királylány, hercegnő, vagy balett táncos lenni. Az elbűvölő ruhák, a rózsaszín tüll, a királylányos küllem, a varázspálca mindenik kislány számára nagyon vonzó. Ha egy lépéssel közelebb szeretne kerülni a kislányod a kislánykodáshoz, egészen biztosan balett órákért fog könyörögni!

Nyugodtan írasd be balettre, imádni fogja azt a varázslatos világot! Ráadásul jót tesz a gyerek személyiségfejlődésének, és fizikai fejlődésének is.

Az alábbi videóban egy szokásosnak induló balettórát láthatunk, ahol a bemelegítő gyakorlatok alatt a tanárnő arra hívja fel a résztvevő kislányok figyelmét, hogy próbálják meg egyszerre végezni a mozdulatokat.

Mindenki igyekszik a legjobb tudása szerint megfelelni a feladatnak, azonban a legfiatalabb kislány egy kicsit kilóg a sorból. A kis rózsaszín ruhájában annyira cuki, ahogy a saját stílusában próbál mozogni, hogy nem bírod ki nevetés nélkül, ha meglátod.

A gyerekek bátorsága, és egyedisége igazán csodálatraméltó. Ők még abban a korban vannak, amikor nem üti fel fejét az önbizalomhiány, és nem bátortalanodnak el attól sem, ha egy nagy színpadon kell fellépni.

Meggyőződésük, hogy ők a legügyesebbek a világon, és ez így is van rendjén. Felnőttként bizony igen sok gyerekről vehetnénk példát! Valószínű szuper táncos lesz ez a cuki kislány, hiszen már most igencsak tehetségesnek ígérkezik.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Kedvencek Korzója: Állati megnyitó az AsiaCenterben + VIDEÓ

Edit

Mopsz dobol Matallicát

info

Megrázó magyar kisfilm a felelősségteljes állattartásról

info