Hirmagazin.eu
Főoldal » Ritmus baba, nagyon cuki – VIDEÓ
A nap videója

Ritmus baba, nagyon cuki – VIDEÓ

Kiskorában sok kislány szeretne királylány, hercegnő, vagy balett táncos lenni. Az elbűvölő ruhák, a rózsaszín tüll, a királylányos küllem, a varázspálca mindenik kislány számára nagyon vonzó. Ha egy lépéssel közelebb szeretne kerülni a kislányod a kislánykodáshoz, egészen biztosan balett órákért fog könyörögni!

Nyugodtan írasd be balettre, imádni fogja azt a varázslatos világot! Ráadásul jót tesz a gyerek személyiségfejlődésének, és fizikai fejlődésének is.

Az alábbi videóban egy szokásosnak induló balettórát láthatunk, ahol a bemelegítő gyakorlatok alatt a tanárnő arra hívja fel a résztvevő kislányok figyelmét, hogy próbálják meg egyszerre végezni a mozdulatokat.

Mindenki igyekszik a legjobb tudása szerint megfelelni a feladatnak, azonban a legfiatalabb kislány egy kicsit kilóg a sorból. A kis rózsaszín ruhájában annyira cuki, ahogy a saját stílusában próbál mozogni, hogy nem bírod ki nevetés nélkül, ha meglátod.

A gyerekek bátorsága, és egyedisége igazán csodálatraméltó. Ők még abban a korban vannak, amikor nem üti fel fejét az önbizalomhiány, és nem bátortalanodnak el attól sem, ha egy nagy színpadon kell fellépni.

Meggyőződésük, hogy ők a legügyesebbek a világon, és ez így is van rendjén. Felnőttként bizony igen sok gyerekről vehetnénk példát! Valószínű szuper táncos lesz ez a cuki kislány, hiszen már most igencsak tehetségesnek ígérkezik.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Gyurcsány Ferenc – a főhős (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

A Természet szól hozzád – Harrison Ford, az Óceán – VIDEÓ

Mazsi

Milliós kár egy pillanat alatt! Röhögj te is ezeken a lúzereken! – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!