Hirmagazin.eu
Főoldal » Ritkán enged bepillantást a magánéletébe a Szentkirályi Ásványvíz milliárdos tulajdonosa, ám most mi is beleshetünk az otthonába – fotók
Bulvár

Ritkán enged bepillantást a magánéletébe a Szentkirályi Ásványvíz milliárdos tulajdonosa, ám most mi is beleshetünk az otthonába – fotók

Balogh Levente (51) óvja a magánéletét, így aztán még azok is keveset tudhatnak róla, akik rendszeresen nézik az RTL Klub üzleti show-ját, a “Cápák között” című műsort, ugyanis a befektető ott sem árul el magáról túl sokat.

Az üzletember rendszeresen lazít ebben a fotelben

Az üzletember rendszeresen lazít ebben a fotelben

Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa most ajtót nyitott: megmutatta lapunknak otthonát, a kecskeméti – ahogyan ő hívja – tanyát, ahová szinte minden héten lejár.

– Engem nem zavar, hogy ingázom Budapest és Kecskemét között. Pesten nemrég eladtuk a házunkat, átmenetileg egy budai és pesti panorámás penthouse lakásba költöztem a feleségemmel, de már épül az új ház, a tervek szerint jövőre költözünk be – kezdte a Vasárnapi Blikknek Levente, aki a csodás, 200 négyzetméteres fővárosi lakásnál sokkal jobban szereti kecskeméti otthonát.

– Érdekes, én alapvetően nem ragaszkodom tárgyakhoz, házakhoz, szinte semmihez. Jó párszor költöztem már életemben, de alig pár dolgot vittem magammal. Amikor elváltam az előző feleségemtől, akkor egy több száz négyzetméteres kastélyból egy 50 négyzetméteres albérletbe mentem, de nem zavart. A régi családi képeket, pár apróságot viszek magammal mindig, illetve egy faragott széket, amelyet édesapámtól örököltem. Bár nem passzol a többi bútorhoz, de sosem válnék meg tőle.

A vidéki farm filmbe illő. Hatalmas, erdős terület, a nyugalom szigete. Ráadásul, mint kiderült, Levente, felesége és a lányai is nagyon szeretnek lovagolni, a tanyán pedig istálló is van, amelyben hat saját és öt bértartásban lévő ló található.

Balogh Levente hat saját lovat tart a tanyáján

Balogh Levente hat saját lovat tart a tanyáján

– Nagyjából tíz éve költöztem Budapestre, de valahogy mindig ide húz a szívem. A nagylányaim múltkor kérték tőlem, hogy menjünk ki hármasban lovagolni, mint régen. Hatalmas öröm, hogy ezt megtehetjük – folytatta az üzletember, aki elárulta, melyik a kedvenc része a házban.

– Van egy különleges, hat méter magas kandalló, amelyet két hónapig készítettek. Szeretek mellette ülni, kinézni az istállóra, az erdőre. Én itt kapcsolódom ki. Van egy nyári konyhám is, nálunk évek óta hagyomány, hogy vasárnap reggel én készítem a tojásrántottát a családnak és a barátainknak – mesélt szokásairól Balogh Levente.

A befektető imádja a konyháját, barátainak hagyományosan ő főz a tanyáján

A befektető imádja a konyháját, barátainak hagyományosan ő főz a tanyáján

A hatalmas sonkavágóval is profin dolgozik Levente

A hatalmas sonkavágóval is profin dolgozik Levente

Nincs mindenhol dolgozószobája

Balogh Levente rengeteget dolgozik, mégis azt vallja, az otthon a pihenésre való. – A kecskeméti házban van dolgozószoba, de ritkán használom. A pesti lakásban viszont nincs. Szerintem a munka, az edzés és a mozizás tipikusan olyan tevékenységek, amelyeket nem az otthonában csinál az ember – mondta Levente.

Nincs mindenhol dolgozószobája

Nincs mindenhol dolgozószobája

 

Hasonló hírek

Hosszú Katinka megható üzenete a házassági évfordulójukra

Edit

Táncolni kezdett a vőlegény a tolókocsis édesanyjával, szem nem maradt szárazon – VIDEÓ

Edit

Babát várhat Berki Mazsi? Íme az árulkodó jelek!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------