Bulvár

Ritka fotók Michael Schumacherről és feleségéről.

Michael Schumacher és felesége, Corinna Betsch 1988-ban találkoztak először, de csak 1991-ben kezdtek el randevúzni egymással. Olyan óriási szerelem alakult ki a Forma-1-es pilóta és a nő között, hogy 1995 augusztusában egybe is keltek Németországban.

A Forma-1-es legenda és felesége házasságkötésük után nem sokkal családot is alapítottak: kislányuk, Gina-Maria 1997 februárjában, kisfiúk, Mick pedig 1999 márciusában jött a világra. Corinna nagy hobbija a lovaglás, ezért tizedik házassági évfordulójuk alkalmából Michael létrehozott egy farmot a Genfi-tónál, ahol a család közel negyven lovat tart. A kapcsolatuk igazán példaértékű, miután megtörtént Schumacher síbalesete 2013 decemberében, a felesége éjjel-nappal a pilóta mellett tartózkodott, és azért imádkozott, hogy épüljön fel minél hamarabb. Corinna egy klinikát is felépíttetett a család svájci birtokán, ahol a pilótát a mai napig ápolják.

Képes összeállításunkban megnézheted Michael Schumacher és felesége legörömtelibb pillanatait – Corinna minden képen ragyog a férje oldalán.

Forrás: femina.hu

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Ronaldo-szexbotrány: megszólalt a Budapesten bujkáló hekker

Géza

Nem VV Fanni teste volt a Fertő tóban!

Géza

Nagy nap a mai Korda György és Balázs Klári életében

Mazsi