Hirmagazin.eu
Főoldal » Richard Gere kijelentése miatt forrong az internet: “Senki sem fogja épp bőrrel megúszni az életet!”
Életmód hírek

Richard Gere kijelentése miatt forrong az internet: “Senki sem fogja épp bőrrel megúszni az életet!”

Richard Gere nagyon népszerű színész, és az amit mond, az amiben hisz, emberek millióihoz jut el. Nemrég a Facebook adatlapján jelent meg a következő bejegyzés.

“Édesanyám egyik barátnője mindig egészségesen étkezett, mert egészséges szeretett volna maradni. Nem fogyasztott alkoholt, nem dohányzott, sokat mozgott, és nem lépett ki úgy a napsütésbe, hogy nem kente volna be magát napvédő krémmel.

Mindig kikérte orvosa, valamint a táplálkozási tanácsadója véleményét. Mi meg voltunk győződve, hogy a hölgy megszállottá vált ami a saját egészségét illet. Ma 76 éves, és súlyos bőrrákot állapítottak meg nála, és még csontritkulásban is szenved.

Édesapám barátja viszont nem fogta vissza magát, amikor az élvezetekről volt szó. Soha nem sportolt, vajas kenyérre két szelet sonkát tett. Nem vetette meg az alkoholt, és többször leégett a napon. Az orvosok véleményére nem sokat adott, úgy élt, hogy azt tette, amit akart és ahogyan ő akarta. Ma 81 éves, az orvosok szerint nincs baj az egészségével.

Mi ebből a tanulság? Az, hogy senki sem ússza meg élve, épp bőrrel az életet, ezért mindent meg kell tenni, hogy éljünk át minden pillanatot, mert lehet, hogy holnap már a nap nem kell fel.

Edd, idd, tedd azt, amit a legjobban kívánsz. Az élet csodálatos és szép! Élj ma, légy önmagad most!”

Forrás: twice.hu

Hasonló hírek

6 helyzet, amikor csak a pizza segíthet

Edit

Hogyan öleled át a partnered? Sokat elárul rólad!

Edit

Házastársak közti konfliktusok a gyerek miatt?

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------