Hirmagazin.eu
Főoldal » Riasztó jóslat: Szélviharral kísért szupercella tart hazánk felé!
Időjárás

Riasztó jóslat: Szélviharral kísért szupercella tart hazánk felé!

Ke­gyet­len vál­to­zást ho­zott ha­zánk idő­já­rá­sá­ban jú­lius má­so­dik hete. Ám ahe­lyett, hogy szé­pen, las­san vissza­térne a nyár, min­den ed­di­gi­nél pusz­tí­tóbb vihar kö­ze­le­dik fe­lénk! Alig 24 óra a ha­la­dék…

Riasztó jóslat: Szélviharral kísért szupercella tart hazánk felé!

Szerda este egy markáns hidegfront hozott közel 10 fokos lehűlést és brutális felhőszakadást, a napok óta tartó tikkasztó hőségnek egy pillanat alatt vége szakadt!

Sokan optimistán azt remélték, hogy szépen, lassan visszatér az igazi nyár, és hétvégén már kellemes időben lesz részünk. Ám a legfrissebb előrejelzések szerint ennek épp az ellenkezője várható!

Pénteken még a csütörtökihez hasonló változékony időre számíthatunk, a szél gyakran viharossá fokozódik.

Hajnalban 10-15, délután 21-26 fokot mérhetünk.

Az igazán drámai változás szombatra várható. Nyoma sem lesz a július közepén megszokott hőmérsékleteknek, és heves zivatarhullám éri el hazánkat. A legnagyobb zivatarok az Alföldön várhatók.

Az északi szél sokfelé erős, olykor viharos lesz. Az ország nagy részén mindössze 15-20 fokra van kilátás, keleten, északkeleten lehet néhány fokkal melegebb.

Még vasárnap is többfelé előfordulhat csapadék a szeles időben, hétfőre azonban már naposabb idő ígérkezik, az élénk szélben csak elszórtan alakulhat ki zápor, esetleg zivatar. Melegszik az idő, a jövő hét első napján már 23-28 fokra van kilátás.

 

Hasonló hírek

Másodfokú riasztás a heves szél miatt

Géza

Vészjelzés a vihar miatt, hatalmasat zuhan a hőmérséklet

Mazsi

Riasztást adtak ki, ezekben a megyékben kell durva viharokra számítani

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------