Főoldal » Riadót okozott a reptéren az Irigy Hónaljmirigy énekese
Bulvár

Riadót okozott a reptéren az Irigy Hónaljmirigy énekese

Párizs — Furcsa kalamajkába keveredett az Irigy Hónaljmirigy zenekar oszlopos tagja, Sipos Péter (51).

Az énekes a többtucatnyi állomást felölelő nyári fellépéssorozat megkezdése előtt úgy gondolta, még egy kis feltöltődésre van szüksége, ezért Portóba vitte feleségét, Krisztit egy romantikus utazásra. Az odafelé vezető útjukon, a párizsi átszállás során azonban történt egy kellemetlen, bár viccesen elsült eset.

– Itthonról alaposan felöltözve indultunk el, de tudtam, hogy Portóban legalább húsz fokkal melegebb van, ezért a kézipoggyászomba tettem az egyik rövidnadrágomat. Már a párizsi átszállásnál nagyon melegem volt, ezért úgy döntöttem, átöltözök – kezdte az énekes.

– Sietnem kellett, ráadásul tömeg is volt, és a nagy kapkodásban nem a férfivécébe nyitottam be, hanem egy másik ajtón. Erre őrült nagy zajjal megszólalt a riasztórendszer, és hirtelen nagy felfordulás kerekedett. Akkor néztem a feliratot, amelyen ott virított öles betűkkel, hogy vészkijárat. A szemem sarkából már láttam, hogy távolabbról, eszeveszett tempóban futnak a biztonságiak, én viszont ügyesen, mintha mi sem történt volna, a fejemet lehajtva elvegyültem a tömegben, s besurrantam a vécére – mesélte Peti, aki gyorsan átöltözött, hogy még véletlen se találják meg, így meg is úszta a dolgot.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Körözést adtak ki Bárdosi Sándor ellen

Géza

Hihetetlen dolgokra képesek a gyerekek

info

Szellő István kolléganője kitálalt eltitkolt kapcsolatukról

Mazsi