Hirmagazin.eu
Főoldal » Riadó: Eléri hazánkat a brutális viharzóna, óriási jégeső várható!
Időjárás

Riadó: Eléri hazánkat a brutális viharzóna, óriási jégeső várható!

Akik abban bíz­tak, hogy foly­ta­tó­dik a za­var­ta­lan nap­sü­tés, most jobb, ha fel­ké­szül­nek! A leg­fris­sebb elő­re­jel­zé­sek sze­rint ked­den bár­mi­kor le­sza­kad­hat az ég, akár dió nagy­ságú jég­da­ra­bok is hull­hat­nak…

Riadó: Eléri hazánkat a brutális viharzóna, óriási jégeső várható!

Tikkasztóan meleg, mégis viharos idővel folytatódik a szeszélyes július! A hétfői egész napos fülledtség kedden is kitart, ám a délelőtti órákban egy markáns szupercella éri el Magyarország térségét.

Sajnos erre még a meteorológusok sem számítottak…

Bár a hőmérséklet a legmelegebb órákban a 34 fokot is elérheti és hajnalban sem lesz hűvösebb 16 foknál, a hazánk felé közeledő viharzóna miatt sok helyen egyik pillanatról a másikra beborul az ég, és óriási szélviharral kísért felhőszakadásra számíthatunk. Az ország egyes területein

akár diónyi nagyságú jégdarabok is hullhatnak, jelentős károkat okozva.

Szerdán és csütörtökön is marad a fülledt meleg, a napos időt továbbra is gomolyfelhők zavarják majd, és ismét záporok, zivatarok kialakulására kell számítani többfelé az országban, helyenként újra lehet felhőszakadás, esetleg jégeső, illetve viharos széllökések a zivatarok környezetében. Délután 28-33 fok várható.

Az időjárás csak a hétvégén válik nyugodtabbá. Bár szombaton és vasárnap is kitart a sivatagi hőség, záporral, heves zivatarra akkor már csak elvétve számíthatunk.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Enyhébb napok jönnek

info

Megdőlhet a 72 éves melegrekord

info

Riasztást adtak ki: veszélyes fordulat az időjárásban – jégeső, villámlás csap le órákon belül

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------