Hirmagazin.eu
Főoldal » Rettenetes bosszút áll a rejtélyes gonosz fa, ha hozzáérsz!
Tudástár - minden érdekesség

Rettenetes bosszút áll a rejtélyes gonosz fa, ha hozzáérsz!

Ma­gá­nyo­san áll New Jer­sey-ben egy mező kö­ze­pén az öreg tölgy, amit a he­lyiek egy­sze­rűen csak az Ördög fá­já­nak hív­nak. A le­genda sze­rint egy far­mer meg­ölte az egész csa­lád­ját, majd erre a fára akasz­totta fel magát. Más szó­be­széd sze­rint an­nak ide­jén a Ku Klux Klán akasz­tott rajta szö­kött rab­szol­gá­kat.

A halottak lelkei azóta a fában élnek tovább. Állítólag, azokat, akik ártani próbálnak a  tölgynek, vagy a tövében könnyítettek magukon, hangosan szidalmazzák, esetleg csak megérintették, hamarosan valamilyen sorcsapás, vagy baleset érte.

A fa előtt hever egy szikla, ami természetellenes meleget áraszt magából, és ez átsugárzik a fára is. Még télen sem marad meg a hó rajta, bármilyen hideg is van. A természetellenes jelenségek híve szerint, ott van a pokolba vezető út kapuja, ahol a fa áll.

Rettenetes bosszút áll a rejtélyes gonosz fa, ha hozzáérsz!

A közelben élők szerették volna kivágatni a fát, mert rossz hírét kelti a környéknek és az ingatlanok csak áron alul értékesíthetők, de mielőtt bármi is történhetett volna az ügyben, a fát érdekes módon védetté nyilvánították, így nem nyúlhattak hozzá.

Persze sem a hátborzongató legenda, sem a védettséget igazoló okirat nem gátolta meg a turistákat és a környébeli suhancokat, hogy bátorságpróbát tegyenek. A fa törzsén láncfűrészek, baltacsapások nyomai, és vésetek látszódnak, az ágakat letördelik. Sokan csak egy darabkát szeretnének emlékbe az Ördög fájából. Hogy mi lett a próbálkozókkal, nem tudni…

A hatóságok dróthálóval voltak kénytelenek körbeburkolni a törzset a további rongálások megelőzésére.

Rettenetes bosszút áll a rejtélyes gonosz fa, ha hozzáérsz! 1

A legenda napjainkban kiegészült azzal a motívummal, hogy a fának egy démoni őrzője is van, aki egy öreg, fekete Ford teherautóval üldözi a közeli úton a fának ártani szándékozókat. Miután leszorítja őket az útról, vagy szemből érkezve elvakítja fényszóróival a vétkes sofőröket, egyszerűen köddé válik… Nem egy furcsa balesetet írtak már a számlájára…

Mindenesetre a fa még mindig áll… és a borzongásra váró kíváncsiskodókból sincs hiány.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Elon Musk bemutatta agyolvasást végző eszközét – videó

Géza

Hátborzongató: Túlvilági csápok jelentek meg a semmiből! – VIDEÓ

Mazsi

Csökkentik a félelmeket a plüssjátékok

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!