Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Rettegnek a budapestiek: kolduscsapatok zaklatják a járókelőket az Örs vezér téren

Áldatlan állapotok uralkodnak a főváros egyik legforgalmasabb csomópontján. Bárkit képesek megállítani és még fenyegetőznek is!

Az Örs vezér terén összeverődött kolduscsapatok zaklatják az arra járókat, de az üzletek normális működését is megzavarják.

„Konkrétan kiráz a hideg, amikor át kell haladnom a téren. A koldusok elfoglalják az aluljáró lépcsőit, összepiszkítják a padokat és eltömítik a jegykiadó automatát” – mesélte a Metropolnak Anikó, aki rendszeresen átutazik a téren.

Mindenki ezt olvassa most!

Az Örs vezér terén összeverődött kolduscsapatok zaklatják az arra járókat de az üzletek normális működését is megzavarják.
Fotó: Metropol

Mindenki ezt olvassa most!

„Egyre rosszabb a helyzet, óránként jönnek, hozzánk kuncsorogni a zűrösebbnél zűrösebb arcok. Rendőrt, közterest alig látni” – ezt már az egyik bolt eladója mondta, aki szerint az Örs vezér tere lett a legszörnyűbb tér a fővárosban.

„A közelben lakom, lángosért gyakran járok át az Örsre. Olyankor mindig betalál egy lumpen alak. Az egyiknél még kés is volt egyszer, de elhajtottam” – mondta el a Metropolnak Zoltán az Örs vezér terén, ahol manapság utasként is megrázó végigsétálni.

Leromlott a közbiztonság, mindennapos látvány a saját vizeletében fekvő ittas ember, a kéregetők pedig szervezetten dolgoznak. A Metropol rejtett kamerás felvételen buktatott le egy „koldus-bandát”.

 

A fekete pólós lehet a főnök
Fotó: Metropol

Mindenki ezt olvassa most!

A lap rejtett kamerás felvételein is jól látható, hogy egy szervezett bűnözői csapat alakult a téren. A fekete pólós főnöknek tűnik, miután a környéken található összes gyanús alakkal beszélgetett és láthatóan valami előre megtervezett feladatot vázolt fel nekik. A kéregetők közt van kölyökkutyás ember, női ruhába öltözött férfi és illuminált nő is.

ripost

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ki fogja visszafizetni Gyurcsány ügyvédjének megbízásait?

Géza

Brutális baleset: mozgó kisbuszból esett ki két bolgár utas az M1-esen – Mindketten koronavírus-fertőzöttek lehettek.. – videó

Géza

Figyelem, ha tudod, ki ez a két férfi, azonnal hívd a rendőrséget

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------