Image default
Külföld

Retteghetnek a német tanárok és diákok

A der Freitag című német lap szerzője egy 19 éves szíriai menekült, Aras Bacho, akinek egy neve megváltoztatását kérő kölni migráns tanuló elárulta, hogy nácinak és iszlámgyűlölőnek nevezik a tanárokat, hogy jobb jegyeket kapjanak.

Egy kölni középiskolában egy majdnem 18 éves tanulóval beszélgetett a szerző. A valódi neve megváltoztatását kérő Hakan jelenleg kilencedik osztályba jár. Miután elvégzi a tízosztályos középiskolát, ahol egyébként nem lehet leérettségizni, Hakan jogot akar tanulni.

A cikk szerzője kiemeli, hogy beszélgetőpartnere nincs tisztában azzal, hogy Németországban érettségi nélkül még felvételizni sem lehet az egyetemre. Megemlíti, hogy Hakan már kétszer is majdnem megbukott.

“Szeretek ebbe az iskolába járni, itt mindenki olyan, mint én, senki nem tud nekünk parancsolni.”

Hakan örül annak, hogy az iskolájában nincsen egyetlen német diák sem.

“Azt hiszem, Isten akarta így, hogy a magamfajtájával maradjak együtt. Szerencsére nincs itt egyetlen német diák sem, különben már lettek volna gondok.

Mi a német diákokat zaklatjuk, verjük és rabszolgaként kezeljük őket.”

Hakan közli: bánja, hogy csúnyán viselkedett a tanáraival és a diáktársaival, de változni ezen nem akar.

“Sajnálom, hogy így viselkedtem tanáraimmal és a diáktársaimmal, de minket így neveltek, és ez így van megírva a szentírásban is.  A keresztények és a zsidók sosem lesznek a barátaink. Nem tehetek róla, így áll a Koránban.”

A riportban a török fiú azt is elmondja, hogy korábban egy némettanárnő egyest akart adni neki, mert csak egy kérdést válaszolt meg a 30-ból.

“Lehordtam rasszista nácinak, iszlámgyűlölőnek és azóta fél tőlem. 1-2-esek helyett 3-4-eseket ad.”

Bacho riportjából kiderül az is, hogy a migránsok a tanteremben a telefonjaikon játszanak, törökül beszélnek és verekednek.

“Minek németül beszélni? Inkább törökül. A tanárok meg csináljanak, amit akarnak.”

Forrás: Ripost

Képünk illusztráció

Hasonló hírek

Maláj gép: végzetes komputerhiba miatt zuhant hullámsírba 162 ember

Mazsi

Vérfürdő Moszulban

info

Végig vette a kamera a szörnyű robbantásos merényletet! – VIDEÓ

Mazsi