Hirmagazin.eu
Főoldal » Rettegett egy családanya: 5 kígyó fészkelte be magát egy Baranya megyei vályogházba
Életmód hírek

Rettegett egy családanya: 5 kígyó fészkelte be magát egy Baranya megyei vályogházba

Baranyajenő – Öt kígyó fészkelte be magát egy Baranya megyei vályogház mennyezetébe, így a családanya már a költözést fontolgatta.

A családanya már rettegett a lakásban, azt fontolgatta, hogy a gyerekeivel az elköltöznek otthonukból. A vályogházuk mennyezetébe ugyanis öt kígyó fészkelte be magát, végül Both Zoltán veszélyeshüllő-befogó csapata mentette meg az asszonyt és gyermekeit. – Amikor leszedtük a gipszkartont, átnéztük a padlást, ám a kígyókat már nem találtuk – mondta el a Bama.hu-nak Both Zoltán.

– A nagy melegben a kígyók is menedéket keresnek, hűvösebb helyekre bújnak. Így történhetett itt is. Valószínűleg később egy macskától, nyesttől megijedhettek, és visszatértek eredeti élőhelyükre – mondta a szakember, aki lassan 20 éve áll kapcsolatban az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal.

Ha kígyót, veszélyes hüllőt, rovart találnak, minden esetben őt értesítik. Pár hete egy kígyó egy kisfiút harapott meg, akit kórházba szállítottak. Szerencsére egy sikló volt a tettes, így a kisfiút sebének fertőtlenítése után hazaengedték.

blikk

Hasonló hírek

Végső búcsút vettek tegnap Csukás István írótól, a nemzet művészétől

Géza

Krasznahorkai László regénye elnyerte az amerikai Nemzeti Könyvdíjat

Géza

Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait: három tucatnyi négytalálatos szelvényt töltöttek ki

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------