Hirmagazin.eu
Főoldal » Rettegésben tartotta a környéket a Deák téri gyilkos – Borítékolható volt, hogy börtönbe kerül – mondták róla még a barátai is
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Rettegésben tartotta a környéket a Deák téri gyilkos – Borítékolható volt, hogy börtönbe kerül – mondták róla még a barátai is

Budapest — Csendes megemlékezést tartottak a Deák téri gyilkosság helyszínén, ahol a péntek hajnalban meggyilkolt Cs. László (†16) és K. Gergő (†21) rokonai, barátai, szurkolótársai mécsest gyújtottak.

A gyászolók között volt Bence is, akinek szeme láttára ölték meg a bátyját és az ő legjobb barátját. Bence megható sorokkal búcsúzott testvérétől a közösségi oldalán. Ezt írta: „Szeretlek, tesó, nagyon fogsz hiányozni, te voltál a másik felem”.

Gergő halálát a vele lévő öccse is látta Gergő halálát a vele lévő öccse is látta

Mint azt a Blikk megírta, egy születésnapját ünneplő banda belekötött a fiatalokból álló társaságba. Tömegverekedés tört ki, ahol Cs. Krisztián (18) kést rántott elő, és két fiút halálra késelt. A támadókban szemernyi irgalom sem volt, még a haldoklókat is hasba, fejbe rugdosták, majd elmenekültek a helyszínről.

Egyik áldozatuk László volt, aki még fel sem tudta dolgozni az édesapja hirtelen halálát, amikor áprilisban az édesanyját is eltemették. Most pedig a család az ő búcsúztatására készül. A tragikus sorsú fiúnak a nagymamáján és kishúgán, Annán kívül csak a kutyája, Debi maradt. Két éve, amikor a fiú a kis bullterrierre az utcán rátalált, épp kutyák tépték, rángatták szegényt, az egyik fülét le is harapták. Laci megmentette, hazavitte, elválaszthatatlanok lettek.

Laci apja már régebben, édesanyja most halt meg Laci apja már régebben, édesanyja most halt meg

– Nem tudok megbocsátani az unokám gyilkosának. Én ellene vagyok mindenfajta erőszaknak, ezért úgy gondolom, az emberölésre nincs mentség – mondta a Blikknek Cs. László nagymamája. – Most Laci húgával, Annával egy kertvárosi házban lakunk, itt már van egy másik kutya is, így Debit nem hozhatjuk magunkkal. Ezért keresünk valakit, aki örökbe fogadná.

A Blikk megtalálta a gyilkossá vált Cs. Krisztián barátait, akik szerint borítékolható volt, hogy a fiú börtönbe kerül.

Krisztián gyerekként még csendes, visszahúzódó srác volt, csak pokoli körülmények között élt – mesélte egyikük. – Aztán intézetbe került, de ott még kegyetlenebbé vált. Amikor találkoztunk vele, nem ismertünk rá. Másfél évig szökésben volt, mire elkapták és visszavitték. Mostanában rettegett tőlük a környék, társaival belekötöttek az élő fába is. Garázdaság és kábítószerezés miatt volt is dolga a rendőrséggel.

A rendőrségi helyszín mellett fotók, mécsesek emlékeztetnek a két megölt srácra /Fotó: Grnák László A rendőrségi helyszín mellett fotók, mécsesek emlékeztetnek a két megölt srácra /Fotó: Grnák László

Cs. Krisztián beismerő vallomást tett, rajta kívül a rendőrség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaságért egy testépítő ikerpárt is őrizetbe vett. A bíróság mindhármukat letartóztatta. Gergely barátai és sporttársai csütörtökre újabb megemlékezést szerveznek a Deák térre.

Hasonló hírek

Kísérteties hasonlóság: újabb áldozatot szedett a szikszói kettős gyilkos?

Géza

Kettőszáz milliós drogfogás – hazahozták az elkövetőt (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Három életveszélyes sérültje van a tegnapi Egernél történt balesetnek

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------